IPAK SE OKREĆE: Sada banka duguje Partizanu skoro POLA MILIONA evra?! (FOTO)
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizana, Foto: Zorana Jevtić

šta je tačno?

IPAK SE OKREĆE: Sada banka duguje Partizanu skoro POLA MILIONA evra?! (FOTO)

Dok traje spor, zamrznute su menice koje je pripremila Ekspo banka i ona više ne može da skida novac sa računa KK Partizan

Objavljeno:

Na pomolu je veliki obrt na relaciji Ekspo banka - KK Partizan.

Klub iz Humske je, naime, tužio nekadašnju Marfin banku zbog uslova kredita i traži da ugovor koji je potpisan 2005. bude poništen. Sudskim veštačenjem je utvrđeno da Partizan ne samo da je vratio glavnicu od 1,9 miliona evra već je uplatio i više novca. Kurir saznaje da će, ukoliko sudski spor bude završen u korist kluba, zapravo banka biti dužna Partizanu, i to oko 400.000 evra!

- Trenutno, dok traje spor, zamrznute su menice koje je pripremila Ekspo banka i ona više ne može da skida novac sa računa KK Partizan, niti da ga blokira. Partizan je isplatio glavnicu, čak i više od toga. Praktično, sad banka potražuje samo kamate koje su potpuno nerealne i ako sud utvrdi da je to protivzakonito i poništi ugovor, crno-beli moraju da izmire još samo zatezne kamate, koje su smešne u odnosu na one iz ugovora - kaže dobro upućen izvor Kurira i dodaje:

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizana foto: Dragan Kadić

- Partizan bi tada čak imao potraživanja prema banci zbog marketinških usluga za dve sezone, a vrednost tih usluga je oko 200.000 evra po sezoni. To praktično znači da može da se desi da bivša Marfin banka Partizanu mora da vrati 400.000 evra.

BONUS VIDEO:

Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.