NE MOŽE OKEAN DA POGODI: Zvezda Tandera je 'ladno zaboravila kako se šutira na koš, i to je javno priznala!
Foto: AP

Od Ol stara katastrofa

NE MOŽE OKEAN DA POGODI: Zvezda Tandera je 'ladno zaboravila kako se šutira na koš, i to je javno priznala!

Pola Džordža zadesila ista sudbina kao i rukija Filadelfije Markel Fulca

Objavljeno:

U najgorem trenutku za ekipu Oklahome (borba za mesto u plej-ofu), jedan od članova njihove ''velike trojke'' je izgubio svoje dobro poznato oružje, ubitačan šut za tri poena koji ga je krasio tokom cele njegove karijere. Da stvari budu još više zabrinjavajuće stvar nije fizičke prirode već se problem javio u njegovoj glavi. Nakon učešća na ovogodišnjem Ol staru i očajnog izdanja na takmičenju u šutiranju trojki Pol Džordž više ne može ''vola da ubode'' izvan linije 7,25 (25%).

Da li je to loše izdanje uticalo na njega ili nešto drugo, za sada ostaje pitanje? Ali jedno je sigurno, Tanderima je potreban Pol Džordž i njegov šut ako misle da napadnu titulu šampiona NBA lige u ionako već žestokoj konkurenciji. Jer bez njegovog istančanog šuta šanse ekipe Tandera da uradi nešto ozbiljnije u plej-ofu spadaju u domen naučne fantastike.

Ali same reči Džordža ne ulivaju previše pozitive u redove ekipe iz Oklahome.

- Ne znam šta mi je, jednostavno se osećam čudno kada šutiram, nije to to - rekao je Džordž dodavši da nešto nije uredu sa mehanikom njegovog šuta. Za Džordža i ekipu Tandera dolaze presudne tri utakmice regularnog dela sezone, pa bi povratak Džordža u ritam bio od izuzetnog značaja za plej of nade "Grmljavine".

BONUS VIDEO:MAJSTORI FUDBALA U BELOM SPORTU: Toti i Pujol igrali tenis

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.