Koga je to novi trener Partizana otišao da poljubi pre početka meča za sreću? (VIDEO)

Njoj je večeras najlepše

Koga je to novi trener Partizana otišao da poljubi pre početka meča za sreću? (VIDEO)

Aleksandar Džikić je posle predstavljanja timova otišao do mesta pored terena kako bi se pozdravio sa gospođom kojoj je srce ispunjeno večeras
Objavljeno:

Debitantski meč Aleksandra Džikića na klupi Partizana protiv Cibone okupio je veliki broj gledalaca u Pioniru, iako hala nije ispunjena. Džile odmah inspirisao Grobare na ljubav: Pala prosidba u Pioniru! (FOTO) Mnogi su došli da pozdrave novog stratega crno-belih, a među njima je i gospođa koja se sigurno najviše raduje što je košarkaški stručnjak preuzeo brigu o njenom voljenom klubu. Kinzi ju je uvek pozdravljao, obožavala je Peru Božića, ali se niko nije obradovao dolasku Džikića u Partizan kao ona! (FOTO) U pitanju je majka novog šefa stručnog štaba vicešampiona Srbije koja ne propušta nijedan meč Partizana, pa nije bilo šanse ni da propusti ovaj prvi na kome njen sin vodi crno-bele, a Džikić je nakon predstavljanja ekipa otišao kod nje da je poljubi za sreću.

Aleksandar Džikić debituje na klupi KK Partizan, a pre početka meča je morao da otrči do nekoga i da je poljubi za sreću.

Posted by Espreso Sport on Sunday, January 10, 2016

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.