TREJSI MEKGREJDI LAJKS DIS: Šta uradi, ludi Kalina?! Evroliga ovakav potez godinama, pa i decenijama, nije videla! (VIDEO)
Nikola Kalinić izveo potez u stolu Trejsija Mekgrejdija, Foto: Printscreen/Youtube/FB Basket TV

Kako se na srpskom kaže Ti MEK

TREJSI MEKGREJDI LAJKS DIS: Šta uradi, ludi Kalina?! Evroliga ovakav potez godinama, pa i decenijama, nije videla! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je izazvao divljenje ljubitelja košarke u Evropi

Objavljeno:

Za spektakl na meču Fenerbahčea i Unikahe u poslednjem kolu Evrolige očigledno su bili zaduženi Srbi, što nas i ne čudi, jer ipak oni dolaze iz zemlje košarke.

Nemanja Nedović i Dragan Milosavljević su srušili šampiona Evrope u Istanbulu i izveli fantastičnu akciju za alej-up, kada su posramili kolegu iz reprezentacije Nikolu Kalinića.

Ali nisu dugo morali da čekaju da im krilni košarkaš Fenera uzvrati istom merom, pa možda čak i na još atraktivniji način.

Kalinić je uspeo na ovom susretu da iskopira čuveni potez Trejsija Mekgrejdija kakav se ne sećamo da smo skoro videli u evropskoj košarci, makar ne na takmičarskim mečevima.

On se u jednom napadu našao u bezizlaznoj situaciji, pa je rešio da iskoristi svoje atletske sposobnosti i samom sebi namesti situaciju da postigne koš. Bacio je loptu o tablu i potom je zgrabio na odbitku u letu i postigao koš.

A pogledajte kako je to svojevremeno radio "Ti Mek" na NBA Ol staru.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.