SALE ĐORĐEVIĆ JAKO UDARIO NA SINA KARIJA PEŠIĆA?! Nije mogao da se pomiri da se nalazi u senci! (FOTO)
Sale Đorđević, Foto: Profimedia

JAKE REČI

SALE ĐORĐEVIĆ JAKO UDARIO NA SINA KARIJA PEŠIĆA?! Nije mogao da se pomiri da se nalazi u senci! (FOTO)

Bajern ima dva generalna menadžera - jedan je Srbin, a jedan je Nemac

Objavljeno:

Bajern Minhen je pre nekoliko dana iznenada ostao bez trenera, a sada polako počinje da se odmotava klupko i nastaje pravi mali skandal u nemačkoj košarci, ali bogami, i u srpskoj.

A zašto?

- Nažalost, prošle srede mi je oduzeta šansa da krunišemo ovu sjajnu sezonu i učinimo je još uspešnijom osvajanjem Bundeslige. Generalni menadžer kluba mi je saopštio da sam „suspendovan“ sa mesta šefa stručnog štaba, a kao razlog naveo nedostatak komunikacije s njim, na šta sam mu uzvratio jednostavno: osvajač Kupa Nemačke, polufinalista Evrokupa, prvi na tabeli Bundeslige sa 23 pobede i 2 poraza!!!

Marko Pešić i Folker Stiks
Marko Pešić i Folker Stiks foto: Printscreen/BC Bayern

Najveći razlog zašto smo ove sezone imali uspeh je zapravo to što menadžment nije bio uključen u svakodnevnu rutinu tima. Tim je konačno imao spokojstvo, mirnoću i jako zajedništvo, bez čega je nemoguće osvajati trofeje.

Tako snažna kohezija između tima i stručnog stafa vodila je do najvećih klupskih rezultata, uprkos neshvatljivoj ljubomori dela menadžmenta koji nije mogao da se pomiri sa osećajem da se nalazi u senci - napao je Đorđević Marka Pešića ili Folkera Stiksa, ako ne i obojicu, pošto su i jedan i drugi generalni menadžeri.

Njegove reči kojima očigledno udara na jednog od ove dvojice, po svemu sudeći na Srbina, nisu završene tu.

- Od početka sezone nije se osećala snažna podrška timu, uz neprestano ispoljavanje lične distance i negativnost koja se neprofesionalno ispoljavala prema ličnostima van kluba. Kao što je neko izjavio, jedini protivnik koji ne može da se pobedi je onaj koji sedi u tvom dvorištu, delujući protiv zajedničkog cilja, upotrebom argumenta sile, umesto snagom argumenata! - poentirao je Sale Nacionale.

Šta vi mislite o ovakvom potezu Bajernovog menadžmenta?

BONUS VIDEO: Delije besne na sudije meča Zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.