MORNAR HOĆE U EVROKUP! Fantastična sezona u ABA ligi dobija svoju krunu, a da li to znači da Partizan neće igrati Evropu?! (FOTO)
Košarkaši Mornara, Foto: Beta

SIGURNI

MORNAR HOĆE U EVROKUP! Fantastična sezona u ABA ligi dobija svoju krunu, a da li to znači da Partizan neće igrati Evropu?! (FOTO)

Mornar po plasmanu u ABA ligi (4. mesto) stiče pravo nastupa u Evrokupu

Objavljeno:

Mornar je porazom od Crvene zvezde u trećoj utakmici polufinalne serije plej-ofa završio sezonu u ABA ligi, ali tu nije kraj ambicijama Barana.

Košarkaški klub Mornar je veoma zainteresovan da naredne sezone igra u Evrokupu, kazao je za “Vijesti” Đorđije Pavićević, menadžer i pomoćni trener barskog kluba.

- Veoma smo zainteresovani da igramo Evrokup. To je i obaveza da napravimo tim, koji može ravnopravno da konkuriše ostalim ekipama. U klubu ćemo brzo razmatrati sve okolnosti i ući u realizaciju pravljenja tima za narednu sezonu - kazao je Pavićević.

foto: ABA-league.com/MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski - Dadi

Mornar po plasmanu u ABA ligi (4. mesto) stiče pravo nastupa u Evrokupu, pa će Partizan po svemu sudeći morati da čeka specijalnu pozivnicu, ako bude želeo da i sledeće sezone nastupa u drugom po rangu evropskom takmičenju.

Pavićević je govorio i o statusu, po mnogima najboljeg igrača Mornara, Dereka Nidama.

- Pokušaćemo da produžimo saradnju, ako budemo u mogućnosti da ispunimo uslove. I biće nam veoma drago ako do toga dođe. U suprotnom, ako ne uspemo da se dogovorimo, bićemo ponosni da ode u veći klub. A mi ćemo siguran sam ponovo dovesti pravog vođu tima - rekao je Pavićević.

BONUS VIDEO:

Delije besne na sudije meča Zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.