Vujošević: Nosite se u... (VIDEO)
Duško Vujošević, Foto: Zorana Jevtić

grobarima je nedostajao

Vujošević: Nosite se u... (VIDEO)

Legendarni stručnjak je otkrio neke stvari iz prošlosti, dotakao se "pipljivih" tema...

Objavljeno: 10:06h

Legendarni košarkaški stručnjak Duško Vujošević je u intervjuu za "Sportklub" pričao o raznim stvarima, a između ostalog i radu na ovim prostorima.

Otkrio je zanimljive stvari iz prošlosti, susretu sa Perom Božićem nakon smene, dolasku Nikole Lončara, krizi adaptacije u CSKA, reprezentaciji Bosne...

Ali, isto tako i o problemima na Balkanu.

Takozvani "tizer" je otkrio da je Vujošević u jednom momentu opsovao, objašnjavajući rad u našim uslovima i ovom podneblju.

- Objektivno meni je u Srbiji sprečeno da radim, teško radim na stranim jezicima, jedino italijanski znam dobro. Najbolje radim na ovom našem srpsko-hrvatskom jeziku i najviše volim da radim sa našim igračima. Sad što nekome ne odgovora da radim sa Bosnom a ne daju mi da ovde radim sa Srbijom... Pa nosite se u pi*** materinu. Svi zajedno. On tamo radi sa njima... Kakve su to gluposti. Ja tamo predstavljam sebe i samo sebe, a mimo toga pravim gest koji pomaže pomirenju, ako je to neki cilj. Moje zdravstveno stanje je takvo da ne mogu da vodim klub koji ima dve utakmice nedeljno. Ja sam na dve dijalize i dok ne uradim transplataciju bubega vezan sam na takav način rada - rekao je između ostalog Vujošević.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Šta je tačno rekao popularni "Dule", pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs / Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.