MMA na NBA utakmici! Potukla se dva diva na meču između Detroita i Bruklina! (VIDEO)
Koškanje Dramonda i Ejsija, Foto: Printscreen/youtube

Sudar titana!

MMA na NBA utakmici! Potukla se dva diva na meču između Detroita i Bruklina! (VIDEO)

Scena kakva se sve ređe viđa na NBA terenima

Objavljeno: 12:19h

U večeri između nedelje i ponedeljka na meču NBA lige između Detroita i Bruklina,malo je falilo da prisustvujemo nemiloj sceni koja vise priliči MMA oktagonima nego košarkaskom terenu. Naime, u samoj završnici treće četvrtine posle velike borbe za ''ničijom'' loptom između Dramonda i Ejsija u reketu Netsta,došlo je do koškanja izmedj njih dvojice koje samo zbog pravovremene reakcije sudija i saigraca nije preraslo u nešto mnogo gore.

Nakon promašaja Iša Smita u borbi za loptu su se našli protagonisti naše priče u kojo je prvo igrač Netsa zaseo na vrat Detroitovog centra,nakon čega je Dramond ''bacio'' lakat u predelu kvinsijevog pleksusa koji je isprovocirao igrača Netsa do te mere da je Ejsi punom snagom nasrnuo na gorostasa iz ''MoTowna''.

Međutim, sudije i igrači obe ekipe su pravovremeno uletele između dva diva i sasekli problem u korenu.

Nakon toga su arbitri obojici igrača dodelili automatsko isključenje i meč je u miru nastavljen,a Detroit je i nakon isključenja najboljeg igrača meč sigurno priveo kraju i prelomio ga rezultatom 108-96. Pogledajte kako su se dva gorostasa obračunala na terenu

BONUS VIDEO: Invazija navijača na Luku Dončića posle pobede Reala nad Zvezdom u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.