DEJAN RADONJIĆ ZVANIČNO U BAJERNU: Korenite promene stupaju na snagu istog časa! Pogodićete iz prve šta će odmah da menja! (FOTO)
Dejan Radonjić na predstavljanju u Bajernu, Foto: Printscreen/Twitter/@fcb_basketball

Predstavljen je

DEJAN RADONJIĆ ZVANIČNO U BAJERNU: Korenite promene stupaju na snagu istog časa! Pogodićete iz prve šta će odmah da menja! (FOTO)

Crnogorski stručnjak je bio prepoznatljiv po tome kada je radio u Zvezdi

Objavljeno: 12:08h

Zvanično je! Dejan Radonjić je preuzeo Bajern iz Minhena koji će voditi do kraja sezone uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Bivši trener Crvene zvezde je nasledio na klupi Aleksandra Sašu Đorđevića, koji je dosta iznenađujuće dobio otkaz prošle nedelje.

U slučaju da obe strane budu zadovoljne kako se situacija bude razvijala, onda će se saradnja nastaviti.

- Sve se dogodilo brzo, nisam morao mnogo da razmišljam. Željan sam da radim kao trener Bajerna. Tim je izgubio četiri utakmice zaredom. Defanziva će morati odmah da se menja. Imamo dovoljno vremena za to. Daćemo sve da odbranimo prvo mesto. Cilj je jasan - osvojiti prvenstvo - poručio je Radonjić iz Minhena.

On će debitovati na klupi novog kluba u sredu protiv Ulma, a opet će imati prilike da radi sa Stefanom Jovićem i Maikom Cirbesom sa kojima je sarađivao u Crvenoj zvezdi, ali i sa Vladimirom Lučićem, dok je Milan Mačvan ranije završio sezonu zbog teške dvostruke povrede noge.

Radonjić je već u subotu imao i sastanak sa privremenim trenerom Emirom Mutapčićem i ostatkom stručnog štaba, a u ponedeljak ujutru je odradio prvi trening.

BONUS VIDEO: Luka Dončić posle pobede nad Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.