Drama u Malagi! Nedović protiv Reala uzeo šut za pobedu, ali nije imao sreće!
Nemanja Nedović, Foto: EPA/Carlos Diaz

šteta

Drama u Malagi! Nedović protiv Reala uzeo šut za pobedu, ali nije imao sreće!

Ekipa iz Malage imala je prednost na poluvremenu (48:47), ali je potom u trećoj deonici ispustila prednost i madridski klub preuzeo je kontrolu nad mečom

Objavljeno:

Košarkaši Unikahe iz Malage poraženi su pred domaćom publikom od Real Madrida sa 89:88, u 25. kolu lige Endesa.

Nemanja Nedović odigrao je odličan meč pošto je za 22 minuta postigao 25 poena, uz tri skoka i dve asistencije, međutim nije uspeo da postigne koš za pobedu.

Pored srpskog košarkaša odličnu partiju pružio je i Rej Mekalum koji je ubacio 20 poena, uz četiri skoka i četiri asistencije, dok je Dragan Milosavljević na terenu proveo sa jedan minut.

Ekipa iz Malage imala je prednost na poluvremenu (48:47), ali je potom u trećoj deonici ispustila prednost i madridski klub preuzeo je kontrolu nad mečom.

Međutim, predvođeni Mekalumom Unikaha se vratila i preuzela inicijativu nad mečom. Važno je napomenuti da Nedović u ovim trenucima nije bio na terenu i čini se da ga je Plaza isuviše dugo držao na klupi. Srpski košarkaš kada se vratio, na otprilike četiri minuta do kraja meča, nije uspeo da pronađe pravi ritam i njegove odluke u napadu uglavnom su bile štetne za Unikahu. Fabijan Kozer igrao je odličan meč i na 20 sekundi do kraja postigao je trojku kojom je Real došao do prednosti, 87:86. Posle tajm-auta lopta je došla u ruke našeg igrača koji je bio precizan oba puta (88:87). Do kraja je ostalo 12 sekundi, lopta je došla u ruke Kozera, a Francuz je prodorom u levu stranu poenitrao na 2,5 sekundi do kraja (89:88). Opet je usledio tajm-aut, a lopta je posle izvođenja auta došla u ruke Nedovića. Srpski košarkaš je bacio 'flouter' i promašio za pobedu. Kozer je na kraju imao 21 poen, Rendolf je ubacio 13, dok je Dončić postigao 10 poena, uz pet skokova i devet asistencija.

BONUS VIDEO: Trening fudbalske reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.