Alimpijević: Zbog ovoga je košarka divna igra! Luka je veliki igrač, nemam šta da zamerim Dobriću, niti bilo kome! (VIDEO)
Dušan Alimpijević, Foto: Fonet/Aleksandar Barda

rekao svoje mišljenje

Alimpijević: Zbog ovoga je košarka divna igra! Luka je veliki igrač, nemam šta da zamerim Dobriću, niti bilo kome! (VIDEO)

Naša ideja je bila da se na častan i pošten način oprostimo od Evrolige pred našim navijačima. Nismo se obazirali na to ko nam fali, izvukli smo iz sebe ono najvažnije i da se sportski "pobijemo" do samog kraja. Dobrić je odigrao odličnu odbranu, nemam šta da mu zamerim... Luka je zato veliki igrač, između ostalog je rekao Alimpijević

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević nije imao šta da zameri svojim košarkašima posle poraza od Reala u 29. kolu Evrolige.

Tim sa Malog Kalemegdana je odigrao sjajnu utakmicu, ali je Dončić u poslednjoj sekundi trojkom preko Ognjena Dobrića doneo pobedu "raljevskom klubu".

- Zbog ovoga je košarka divna igra. Čestitam Realu, pogotovo Luki koji je pokazao još jednom da je sjajan igrač. Opet na jednu loptu, sada je bila sreća na njihovoj strani. Naša ideja je bila da se na častan i pošten način oprostimo od Evrolige pred našim navijačima. Nismo se obazirali na to ko nam fali, izvukli smo iz sebe ono najvažnije i da se sportski "pobijemo" do samog kraja. Dobrić je odigrao odličnu odbranu, nemam šta da mu zamerim... Luka je zato veliki igrač. Probali smo da ga umorimo, a on je imao snage da pogodi sjajan šut na kraju uz 24 poena i devet skokova. Deset faulova na njemu, odličan igrač, odličan tim. Želim da čestitam svom timu na ovako dobroj utakmici, jer je važan način, pogotovo zbog meča u ponedeljak sa Mornarom - istakao je Alimpijević.

- Izuzetno sam zadovoljan zbog ovih 11 pobeda, osciliramo, igramo celu sezonu gore-dole, što je i normalno u prvoj godini. Ono za čim žalim jeste što moje mišljenje da smo mogli da imamo više ovakvih utakmica... Dobijamo svi na iskustvu. Neko će reći, dramatičan poraz. Ali, iskreno, naterati Real u dve utakmice na jedan šut.. To je sjajna stvar - naveo je Alimpijević.

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.