Obradović: Ostalim timovima će u Pioniru biti teško! (FOTO)

Zahvalio za izvanrednu organizaciju

Obradović: Ostalim timovima će u Pioniru biti teško! (FOTO)

Obradović je preneo stav čelnika Fenerbahčea, koji su zadovoljni bezbednošću i organizacijom utakmice u Beogradu
Objavljeno: 22:45h

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović ocenio je da je dobra igra u odbrani ključ pobede nad Crvenom zvezdom u sva tri duela u Evroligi, ali da njegova ekipa mora još bolje da igra. Fener je i dalje Zvezdina engima: Veseli ugasio grotlo Pionira! (FOTO) (VIDEO) - Nisam bio zadovoljan činjenicom da smo ponovo u grupi sa Zvezdom. Imaju kvalitet, bez obzira na rezultat, neuporedivo su bolji nego na početku sezone. Ostalim timovima će u Pioniru biti teško, tek je drugo kolo. Ne postoji tim u TOP 16 koji ne razmišlja o tome da može da uđe u osam - rekao je Obradović novinarima posle utakmice u Beogradu. Umesto himne Evrolige Pionirom je odjekivao Marš na Drinu! (VIDEO)

Saša Pavlić Koky
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u hali "Pionir" pred 7.000 navijača od Fenerbahčea - 88:65 (23:20, 18:8, 22:18, 25:19), u drugom kolu grupe E TOP 16 faze Evrolige i pretrpeli drugi poraz. Turski klub je tako i treći put ove sezone bio bolji od crveno-belih. Spektakularna koreografija Delija u čast naše zemlje i Mojkovačke bitke! (VIDEO) - Igrali smo tri puta protiv njih i odbrana nam je bila na nivou u sva tri duela, to je bio ključ. Bilo je padova u igri, Zvezda je igrala dobro nošena publikom, ali smo bili mirne glave, pre svega starteri su odigrali mirne glave.
Saša Pavlić Koky
Da nije bilo Božića na Mojkovcu ne bi bilo ni Vaskrsa na Kajmakčalanu! (FOTO) Obradović je istakao da njegova ekipa mora još bolje. - Imamo drugačiju kompoziciju tima, drugačiji sastav, igrače koji imaju individualni kvalitet. Moramo da budemo još bolji, igrači sa klupe moraju da pomognu mnogo više. Ima mnogo utakmica, putovanja, treba nam svežina. Moramo da shvatimo da smo mi Fenerbahče i da svi protiv nas igraju maksimalno motivisano. Pravo sa Enfilda u Pionir da se bodri Zvezda! (FOTO)
Profimedia
Obradović je preneo stav čelnika Fenerbahčea, koji su zadovoljni bezbednošću i organizacijom utakmice u Beogradu. Vatren doček za Fenerbahče, posebno za bivše partizanovce! (FOTO) (VIDEO) - Godinama putujemo u Evropi i imamo obezbeđenje koje nas prati. Svi smo bili oduševljeni kada smo pošli na utakmicu da smo imali izvanrednu organizaciju. Niko to od nas nije još doživeo, da tako budemo bezbedni - rekao je Obradović. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.