Meloun besan posle teškog poraza: Ovo je bilo frustrirajuće! (VIDEO)
Foto: Printscreen/nba.com

TRENER DENVERA neutešan

Meloun besan posle teškog poraza: Ovo je bilo frustrirajuće! (VIDEO)

- Nismo u poziciji u kojoj bismo mogli da pustimo Redika da šutne sam za tri, ili poludistancu. Svaki posed je važan, a danas je drugo poluvreme bio užasan primer naše discpiline - istakao je

Objavljeno: 14:20h

Jokićevi Nagetsi su na teškom gostovanju u Filadelfiji pokazali zašto ovo gostovanje nosi epitet "teško" i izgubili su sa skoro 20 razlike (123:104).

Nikola je za 31 minut u igri šutirao 4-14, 1-2 za tri poena i 5-6 sa linije slobodnih bacanja, i na kraju je zabeležio 14 poena, 7 skokova i 4 asistencije.

Posle meča se oglasio i trener Majk Meloun.

- U trećoj četvrtini smo igrali loše u odbrani, loše smo skakali i slabo smo se borili. Nula discpline u odbrani, u branjenju igrača, preuzimanju... Džej Džej Redik nam je u drugom poluvremenu dao 17 poena... Moramo da budemo mnogo discpilinovaniji u samom pristupu - rekao je Meloun posle poraza.

Trener Denvera istakao je da je u ovom trenutku svaki posed važan. - Moramo da budemo bolji, moramo da se borimo da pobedimo u svakom posedu... Nismo u poziciji u kojoj bismo mogli da pustimo Redika da šutne sam za tri, ili poludistancu. Svaki posed je važan, a danas je drugo poluvreme bio užasan primer naše discpiline - istakao je.

Srpski košarkaš Nikola Jokić stopio se u sivilo Nagetsa u drugom poluvremenu, a meč je završio sa 14 poena, sedam skokova i četiri asistencije. - Bilo je frustrirajuće gledati drugo poluvreme, imali su sedam ofanzivnih skokova u četvrtoj deonici. Rekao sam momcima 'neka nas pobede ako su bolji, ali nemojte vi sami sebe da savladate - zaključio je Maloun. Košarkaši Denvera odmah posle utakmice otputovali su u Toronto, pošto ih po našem vremenu u noći između utorak i srede očekuje duel sa najboljom ekipom Istoka.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako se tetovira Ljubomir Fejsa!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.