ZVEZDA OSTAJE BEZ SVOG TALENTA! Srpski trener odlučan u nameri da na leto uzme igrača koji je najviše napredovao ove sezone! (FOTO) (VIDEO)
Delije u Kelnu, Foto: AP

ŠTETA

ZVEZDA OSTAJE BEZ SVOG TALENTA! Srpski trener odlučan u nameri da na leto uzme igrača koji je najviše napredovao ove sezone! (FOTO) (VIDEO)

Na društvenim mrežama, navijači Crvene zvezde komentarisali su mogućnost odlaska

Objavljeno:

Najbolji košarkaš Crvene zvezde u duelima s prvakom Evrope Fenerbahčeom Dejan Davidovac je zapao za oko Željku Obradoviću, koji je pre njega doveo Nikolu Kalinića i Marka Gudurića

Crvena zvezda bi ovog leta mogla da napravi još jedan unosan posao s Fenerbahčeom.

Trener turskog tima, šampiona Evrope Željko Obradović oduševljen je Dejanom Davidovcem, koji je u poraza crveno-belih od Fenera (63:80) odigrao odličnu partiju, ubacivši čak 18 poena. Ova priča nije bez osnova, jer je popularni Žoc i prethodnih sezona trgovao s Nebojšom Čovićem, pa je tako u Istanbul s Kališa prvo stigao Nikola Kalinić, a prošlog leta i Marko Gudurić.

foto: Fonet

Na društvenim mrežama, navijači Crvene zvezde komentarisali su mogućnost odlaska Dejana Davidovca u Istanbul u redove Fenerbahčea, jer iza sebe ima sjajnu sezonu.

foto: Fonetap

Njegova glavna karakteristika je odbrana, solidan je u šutu, a takve košarkaše Željko Obradović baš voli. Uprkos ne baš dobroj sezoni u Evroligi, koja se svakako ne može nazvati lošom, crveno-beli bi mogli da finansijski profitiraju na kraju sezone.

foto: Kurir

BONUS VIDEO: Pogledajte kako se tetovira Ljubomir Fejsa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.