Bjelica ispod proseka, Harden vodio Hjuston do istorijskog uspeha! (FOTO) (VIDEO)
Džejms Harden, Foto: AP

NBA LIGA

Bjelica ispod proseka, Harden vodio Hjuston do istorijskog uspeha! (FOTO) (VIDEO)

Hjuston je stigao do svoje 59. pobede u sezoni, što im se desilo po prvi put u istoriji franšize

Objavljeno:

Tokom noći između subote i nedelje odigrano je šest mečeva u okviru košarkaške NBA lige, a od srpskih košarkaša nastupio je samo Nemanja Bjelica u porazu Minesote.

Timbervulvsi su bili nemoćni na gostovanju Filadelfiji koja je timskom igrom došla do šestog uzastopnog trijumfa. Nemanja Bjelica odigrao je 27 minuta na ovom meču i za to vreme postigao pet poena i upisao četiri skoka, uz jednu pogođenu trojku.

foto: Profimedia

Najefikasniji u ekipi Minesote bio je Endrju Vigins sa 16 poena. U pobedničkom sastavu, Ben Simons imao je tripl-dabl učinak sa 15 poena, 12 skokova i 13 asistencija, ali najefikasniji je ipak bio Džoel Embid sa 19 poena.

Hjuston je stigao do svoje 59. pobede u sezoni, što im se desilo po prvi put u istoriji franšize. Rokitsi na svom parketu savladali Nju Orelans iako je delovalo da će meč biti dosta neizvesniji. Hjuston je krucijalnu razliku napravio već na poluvremenu kada su imali 27 poena razlike, i nije im bio problem da je sačuvaju do kraja.

foto: AP

Najefikasniji u pobedi Hjustona bio je Džejms Harden sa 27 poena, a pratio ga je Klint Kapela sa 18 poena i 16 skokova. U poraženom sastavu istakao se Entoni Dejvis sa 25 postignutih poena.

Filadelfija – Minesota 120:108

Detroit – Čikago 117:95

Orlando – Finiks 105:99

Hjuston – Nju Orelans 114:91

Memfis – LA Lejkers 93:100

Dalas – Šarlot 98:102

BONUS VIDEO: Pogledajte kako se tetovira Ljubomir Fejsa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.