PAKAO ZA CRNO-BELE! Novi udarac za Partizan, ovo bi moglo da uništi Čankovu ekipu! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

BAŠ NE VALJA

PAKAO ZA CRNO-BELE! Novi udarac za Partizan, ovo bi moglo da uništi Čankovu ekipu! (FOTO)

Jasno je da će rukovodstvo kluba iz Humske pokušati da reši ovaj problem, ali pitanje je da li će uspeti...

Objavljeno:

Partizan je prvo zbog tužbi Duška Vujoševća i Nemanje Gordića dobio zabranu registrovanja novih igrača (BAT), crno-belima je blokiran i bankovni račun.

Košarkaški klub Partizan suočen je sa novim problemom poslovne prirode, pošto mu je Ekspo banka, nekadašnja Marfin banka, ponovo pustila menicu.

KK Partizan
KK Partizan foto: Beta/Saša Đorđević

Tako je račun slavnog kluba ponovo u blokadi, što znači da u narednom periodu neće moći da isplate zarade zapolenma niti da izmiruju redovne obaveze preko računa, što bi moglo značajno da se odrazi na funkcionisanje tima i atmosferu u ekipi.

Radi se o kreditu koji je Partizan podigao još pre 13 godina, o kome se mnogo polemisalo u poslednje vreme, a dug je zbog kamate od čak 21 osto vremenom porastao do sume od oko 1.100.000 evra.

Jasno je da će rukovodstvo kluba iz Humske nakon ovoga morati putem suda da pokuša da reši ovaj problem i barem privremeno odblokira račun.

Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, nedavno je u intervjuu za Espreso.co.rs saopštio da ukupan dug kluba iznosi 7.168.150 evra, a dobar deo novca otpada na dugovanja bivšim članovima kluba.

BONUS VIDEO: Očekujte neočekivano! Golman udario u stativu i dok je nepomično ležao odbranio gol

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.