Prošli put su mu Delije zagorčale život, a sada nije spavao pred gostovanje u Beogradu! Željko Obradović i pakao zvani Zvezda! (VIDEO)
Željko Obradović u prethodnom meču protiv Crvene zvezde, Foto: Saša Pavlić Koky

biće teško

Prošli put su mu Delije zagorčale život, a sada nije spavao pred gostovanje u Beogradu! Željko Obradović i pakao zvani Zvezda! (VIDEO)

Treba da poštujemo i sebe i rivala i da odigramo na visokom nivou

Objavljeno:

Ekipa Fenerbahčea u četvrtak gostuje Crvenoj zvezdi u 28. kolu Evrolige, a Željko Obradović ponovo dolazi u Pionir, mesto gde je prošle sezone u onom senzacionalnom meču i pobedi crveno-belih dobio uvrede od tribina sa Delijama.

foto: Saša Pavlić Koky

Fener je savladao Makabi u utorak, a pošto su već ujutru morali da krenu put srpske prestonice, popularni Žoc izjavio je da je spavao jedva sat vremena.

- Spavao sam oko sat. Posle utakmice smo otišli u hotel na večeru, oko 23.30, mada nemam praksu da vodim igrače u karantin. Dok sam pogledao neke papire, malo spavao i već u 3.30 smo krenuli na aerodrom. Takav je ritam kada je dupli program Evrolige tokom sedmice.

Čeka vas Crvena zvezda?

- Zvezda je kvalitet pokazala ove sezone, posebno u Beogradu, gde ima samo dva poraza. Moramo biti maksimalno skoncentrisani u izvršavanju zadataka i pristupu utakmici. Igrači to znaju, čeka ih kvalitetna ekipa. Treba da poštujemo i sebe i rivala i da odigramo na visokom nivou, da mi svi igrači ostanu zdravi. Moramo da budemo motivisani u svakom meču

BONUS VIDEO: Prvotimac Zvezde sluša Maju Berović na putu za Zlatibor

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.