STREPNJA U SAKRAMENTU! Bogdan ne igra ni protiv Atlante? (FOTO)
Bogdan i DeAron u duelu sa magičnim Raselom, Foto: AP

PREKOPOTREBAN IM JE

STREPNJA U SAKRAMENTU! Bogdan ne igra ni protiv Atlante? (FOTO)

Takve stvari nikad ne slute na dobro

Objavljeno:

U ponedeljak uveče glavnim gradom Kalifornije odjeknula je vest da Sakramentov "vanserijski ruki Bogdan, koji igra kao iskusan košarkaš (što u Evropi realno i jeste postao)" neće igrati protiv Detroita.

Iako su Kingsi odavno ispali iz trke za plejof, ako su uopšte i bili u njoj, teško igraju bez jednog od najboljih košarkaša, pa je jasno razočarenje koje se proširilo medijima i društvenim mrežama.

Bogdan, Dearon Foks i Vili Koli Stajn
Bogdan, Dearon Foks i Vili Koli Stajn foto: AP/Rich Pedroncelli

Američki novinar Džejms Hem objavio je na zvaničnom Tviter nalogu da popularni Bogi meč propušta zbog bola u levoj zadnjoj loži, što i ne zvuči toliko strašno na prvi pogled, ali takve povrede su se kroz istoriju surovog profesionalnog sporta neretko pokazivale kao ozbiljnije i dugotrajnije.

Šta tu zapravo može igraču da se "obije o glavu"? Bol u loži brzo prolazi, ali istom brzinom može i da se vrati, posebno ako su vam noge pod konstantnim naporom. Američki portal Aroyalpain.com, naklonjen Kraljevima iz Sakramenta, piše da je upravo to razlog zašto Srbin ne bi trebalo da bude očekivan ni protiv Atlante u četvrtak.

Njegov učinak bi na tom meču mogao da nadomesti Badi Hild, koji je i u ponedeljak protiv Detroita zauzeo njegovo mesto u prvoj petorci. Postigao je 20 poena, uz šest skokova, četiri asistencije, tri trojke i dve ukradene lopte.

Uz Espreso.co.rs pratite sva nova NBA dešavanja, posebno ona vezana za srpske košarkaše.

BONUS VIDEO: Trening fudbalske reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs/Aroyalpain.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.