Lebron slomljen zbog Lua: Ostali smo bez kapetana našeg broda!
Lebron Džejms i Tajron Lu, Foto: Reuters

teški trenuci

Lebron slomljen zbog Lua: Ostali smo bez kapetana našeg broda!

- Imam osećaj kao da smo izgubili našeg najboljeg igrača

Objavljeno:

Tajron Lu, trener Klivlend Kavalirsa, neće biti na čelu timu u narednom periodu zbog problema sa zdravljem, saopštio je vicešampion sveta.

Lu, koji je sa Klivlendom osvojio titulu 2016. godine, još ne zna od čega boluje.

"Posle mnogo razgovora sa Kobijem (GM Kavsa) i sa našim doktorima, odlučio sam da ne treniram tim u narednom periodu kako bi se fokusirao na uspostavljanje jače i zdravije osnove. Imao sam bolove u grudima i druge uznemirijuće simptome, a sve je to rezulitiralo gubljenjem sna tokom cele godine. Uprkos testovima, nije bilo zaključaka o tome šta je tačan problem. Pokušavao sam da radim uz te problema, ali poslednja stvar koju želim je da moje zdravlje utiče na tim. Ovo vreme ću da iskoristim za terapiju i lekove, nešto čemu nisam mogao da se bavim tokom sezone. Cilj mi je da se vratim još jači i da pomognem timu da osvoji novi šampionat". stoji u saopštenju Tajrona Lua.

Povodom ovoga medijima se obratio i Lebron Džejms. - Imam osećaj kao da smo izgubili našeg najboljeg igrača, kapetana našeg broda koji nas je vodio tokom prethodne tri godine - rekao je Džejms.

BONUS VIDEO: Sa stadiona CSKA odjekuje pesma Grupe JNA

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.