Ne Martovsko ludilo, već MARTOVSKA ŠIZOFRENIJA: Nestvarni mečevi u NCAA, Nevada gubila s 22 razlike, pa pobedila! (FOTO) (VIDEO)
Nevada ne pamti ovako herojsku utakmicu, Foto: Reuters

1/16 finala ncaa lige

Ne Martovsko ludilo, već MARTOVSKA ŠIZOFRENIJA: Nestvarni mečevi u NCAA, Nevada gubila s 22 razlike, pa pobedila! (FOTO) (VIDEO)

Kako da vas ne oduševe ovakvi dueli? Neki su baš podbacili, dok su drugi opravdali uloge favorita

Objavljeno: 09:51h

Proteklog vikenda se u SAD odigravala faza šesnaestine finala NCAA lige u košarci.

Martovsko ludilo nam daje najbolje od najboljeg, a kao i u svakoj dosadašnjoj fazi, imali smo iznenađenja, preokrete, vrhunske poteze i šokove u poslednjim momentima.

Za početak, dosta pažnje uzeo je meč između Nevade i Sinsinatija, a domaćin je stigao minus od 22 poena i prošao u "Sweet16" fazu.

Ako vas je ovaj duel oduševio, onda tek vidite šta se desilo na duelu Hjustona i Mičigena, gde je trojkom u poslednjoj sekundi stavljena tačka na pitanje pobednika.

Sirakuza i Mičigen su se sastali prvi put posle osam godina, a ponovo je Sirakuza izašla kao bolja, sada sa 55:53. Ono što je posebno interesantno, jeste činjenica da je poraženi tim imao sjajnih 30-4 pre početka plej-ofa, dok je srećniji sastavio u prvom delu 22 pobede i 13 poraza.

REZULTATI ŠESNAESTINE FINALA:

foto: Printscreen/Flashscore

PAROVI OSMINE FINALA:

Kanzas Stejt - Kentaki Lojola Čikago - Nevada Vilanova - Zapadna Virdžinija Teksas Tek - Purdju Florida Stejt - Gonzaga Mičigen - Teksas A&M Kanzas - Klemson Sirakuza - Djuk

Market i Oregon su ubacili najviše poena, tačnije 193, a rezultat je bio 101:92 za Market.

Što se tiče ispadanja favorita, razočarao je Oburn, koji je posle 26-7 poražen od Klemsona sa 84:53, a posle 43:19 u prvom poluvremenu, sve je bilo rešeno.

BONUS VIDEO: Bojan Dubljević posle poraza Valensije od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.