Zvezdaši oduševili Alimpijevića!
Duđšan Alimpijević, Foto: EPA/Andrej Cukić

zadovoljan

Zvezdaši oduševili Alimpijevića!

On je imao mnogo reči hvale na igru Mornara

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocenio je da ubedljivom pobedom nad barskim Mornarom njegova ekipa nije zavšila posao u plej-ofu ABA lige.

- Ovo je samo jedna pobeda u nizu. Nama treba pet pobeda do krajnjeg cilja. U večerašnjem meču bilo je mnogo toga pozitivnog, osim manjih nelagodnosti u trećoj četvrtini. Sve ostalo je bilo na zadovoljavajućem nivou. Sada se okrećemo ostalim utakmicama - rekao je Alimpijević novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu sa 91:63 pobedila Mornar i povela s 1:0 u polufinalu plej-ofa ABA lige. Drugi meč igra se u nedelju u Baru.

- Utakmica u Baru neće biti laka, a posebno posle dve evroligaške utakmice koje nas čekaju. Oni će sigurno biti motivisani da odigraju dobru utakmicu, bolju nego ovu danas - naveo je trener Zvezde.

On je imao mnogo reči hvale na igru Mornara.

- Hoću da im čestitam na dobroj sezoni, jesu najprijatnije iznenađenje ove godine. Ako ne igrate ovako kao mi večeras, onda ćete imati problema... To je pokazala treća četvrtina, ali i prva u Baru iz druge utakmice u sezoni. Sve čestitke klubu na sjajnoj sezoni - rekao je Alimpijević.

On je zahvalio publici na, kako je rekao, sjajnoj podršci.

- Borili smo se za ovo cele sezone, a ljudi su to prepoznali. Hvala im mnogo - dodao je Alimpijević.

Polufinale ABA lige igra se na dve pobede.

BONUS VIDEO: Dilan Enis posle pobede nad Valensijom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.