GROBARI, DA LI STE SPREMNI?! Iz Hale Pionir je upravo stigao snimak koji će veoma usrećiti svakog crno-belog navijača! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

KRENULO JE

GROBARI, DA LI STE SPREMNI?! Iz Hale Pionir je upravo stigao snimak koji će veoma usrećiti svakog crno-belog navijača! (FOTO) (VIDEO)

Počinje ono što se dugo čekalo u Partizanu!

Objavljeno: 14:09h

Košarkaši Partizana su u prošlu subotu okončali sezonu u ABA ligi zauzimanjem petog mesta, pa će prvi naredni zvanični meč odigrati u aprilu, kada počinje Superliga Srbije.

Međutim, crno-beli ne čase časa, pa su ove subote već započeli pripreme za start šampionata.

- Nakon pauze, crno-beli su danas počeli sa treninzima i pripremama za Superligu Srbije. U naredna dva dana, ekipi će se priključiti Banđa Si, Najdžel Vilijams-Gos i Kvame Von. Ekipa će trenirati u Beogradu do 29. marta - piše na zvaničnom Tviter nalogu Partizana.

Inače, 30. marta ujutru crno-beli putuju u Bar gde će obaviti deo priprema i odigrati nekoliko test utakmica. Povratak u Beograd planiran je za 7. april, posle čega će vrlo brzo početi borba za drugi domaći trofej u sezoni. Da podsetimo, izabranici Nenada Čanka pobedili su Crvenu zvezdu u finalu Kupa Radivoja Koraća i taj trofej već osvojili.

Navijače crno-belih bi svakako trebalo da raduje to što su njihovi ljubimci počeli pripreme veoma rano, tako da će verovatno u ligu ući stoprocentno pripremljeni, dok će Zvezda biti iscrpljena i od Evrolige, ali i od ABA lige.

Kada već pominjemo Halu Aleksandar Nikolić, odakle su stigli snimak i fotografije sa početka mini-priprema, pročitajte naš tekst o tome kako je sama hala nastala.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle pobede nad Valensijom o prelasku u Unikahu

(Espreso.co.rs/KK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.