KATASTROFA! Dušan Alimpijević saopštio najgore moguće vesti! (FOTO)
Dušan Alimpijević, Foto: Dado Đilas

OVO NISU NI SANJALI

KATASTROFA! Dušan Alimpijević saopštio najgore moguće vesti! (FOTO)

Crvenu zvezdu ove sezone zadesilo je mnogo pehova, a ćini se da je ovaj jedan od najgorih, ako ne i najgori

Objavljeno: 12:39h

Crvena zvezda u nedelju uveče igra sa Mornarom u prvoj utakmici ABA plej-ofa, a pred taj meč, kao što je i obićaj, pres konferenciju je održao trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

Ovoga puta, osvrnuo se prventsveno na svoje probleme. I to one najgore - kadrovske, oko Nemanje Dangubića.

- Postoji problem koji je čest poslednjih nekoliko sezona. Taj problem se produžavao. Jednostavno, svi smo ovde pod idejom da je zdravlje igrača najvažnije. Ne treba da se ulazi u preterani rizik i probleme veće nego što ima. Najvažije je da postoji rešenje - objasnio je trener Alimpijević.

Nemanja Dangubić
Nemanja Dangubić foto: Fonet

On je dodao da odsustvo Dangubića neće gledati kao hendikep već da će pokušati da napravi nešto pozitivno sa igračima koji su mu na raspolaganju. - Ja sam sebi čvrsto obećao od početka sezone i od kad se bavim poslom da svaki put pravim veliku stvar od nedostatka, svi koji su tu vrlo uspešno mogu dobro da zamene bilo koga, zato ne bih produbljivao priču oko Dangubića. Siguran sam da će rešiti i da je njemu najteže, ali taj problem zahteva više vremena, jer je drugačiji metod oporavka - dodao je Alimpijević.

Crvena zvezda mt:s do kraja sezone treba da odigra još najmanje četiri utakmice u Evroligi, a čeka je i borba za trofeje u regionalnom šampionatu i domaćem prvenstvu.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle pobede nad Valensijom o prelasku u Unikahu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.