SENZACIJA U NBA: Bogdan i Kingsi pobedili ŠAMPIONE! (VIDEO)
Mlado jezgro Kingsa: Bogdan Bogdanović, DeAron Foks i Vili Koli-Stajn, Foto: AP/Rich Pedroncelli

nba liga

SENZACIJA U NBA: Bogdan i Kingsi pobedili ŠAMPIONE! (VIDEO)

Bogdan je pružio zapaženu partiju, iako ga nije služio šut

Objavljeno: 10:43h

Veliko iznenađenje se sinoć desilo u NBA, a u glavnim ulogama bili su Sakramento Kingsi i naš Bogdan Bogdanović.

Naime, Kraljevi su savladali Golden Stejt sa 98:93, ali kad se stvari sagledaju malo detaljnije, sve postaje jasnije.

Voriorsi su igrali bez Kevina Durenta, Stefa Karija i Kleja Tompsona, koji su svi povređeni, pa je petorka šampiona izgledala neprepoznatljivo.

Bogdan je za 24 minuta na terenu šutirao 3-10, 3-6 za trojke i 2-2 bacanja, a utakmicu je završio sa 11 poena, 5 skokova i 3 asistencije.

Utakmica je rešena u poslednjem minutu, kad je Badi Hild pogodio 3 slobodna bacanja, a Vili Koli-Stajn zakucao loptu za drugu pobedu Sakramenta u gostima protiv Voriorsa ove sezone.

Najbolji u Sakramentu bio je baš Badi Hild sa 22 poena, 7 skokova i 7 asistencija.

Na drugoj strani, Kvin Kuk je iskoristio odsustvo svih zvezda u svom timu i postavio rekord karijere sa 25 poena, dok je Drejmond Grin utakmicu završio sa 14 poena, 10 skokova, 7 asistencija, 4 ukradene lopte i 2 blokade.

U direktnoj borbi za mesto u plej-ofu, Los Anđeles Klipersi naših Bobana Marjanovića i Miloša Teodosića izgubili su od Oklahome sa 121:113 i smanjili svoje šanse za pojavljivanje u doigravanju.

Miloš je za 20 minuta na terenu ubacio 12 poena, uz 4 asistencije, dok je Boban igrao 8 minuta, i za to vreme ubacio 8 poena, uz 7 skokova.

Kori Bruer je zablistao na ovoj utakmici sa 22 poena, dok je Rasel Vestbruk zabeležio 101. tripl-dabl u karijeri, sa 16 poena, 10 skokova i 11 asistencija. Pol Džordž je ubacio 19 poena, a Stiven Adams 18 poena i 14 skokova.

Kod Klipersa, Tobajas Heris je ubacio 24 poena, a Ostin Rivers 23, dok je DeAndre Džordan na kraju imao 11 poena i 21 skok.

Evo jednog zakucavanja Bobana Marjanovića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.