Radonjić se našalio: Kažu ništa ne može preko noći, a ja mislim ništa ne može preko dana!

ne fali im samopouzdanja

Radonjić se našalio: Kažu ništa ne može preko noći, a ja mislim ništa ne može preko dana!

Trener crveno-belih ističe da je njegov tim iz duela u duel sa Fenerbahčeom ove sezone sve bolji i da zato veruje u pobedu u petak
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada iznenađenju protiv Fenerbahčea i da su njegovi košarkaši već pokazali da mogu da igraju protiv najboljih ekipa u hali Pionir. - Čeka nas teška utakmica, veliki protivnik. U Pioniru smo pokazali da možemo da se nosimo sa najboljim timovima u Evropi. Nadamo se da možemo da ih iznenadimo i dođemo do prve pobede u Top 16 fazi - rekao je Radonjić.

Dve ekipe će se četvrti put sastati ove sezone, a Fenerbahče je jednu prijateljsku i dve evroligaške utakmice dobio ubedljivo. - Opet imamo priliku da se nadigravamo sa timom za koji smatram da može da se nađe u završnici Evrolige, a možda i više od toga. Imaju kvalitet i iskustvo i puno razloga za optimizam. Ako se posmatraju dueli sa njima pojedinačno, mi smo bili sve bolji iz utakmice u utakmicu, pa se nadam da ćemo i u sledećem biti bolji nego u prošlom - kazao je Radonjić. Probleme sa povredama imaju Vasilije Micić i Marko Simonović.
Saša Pavlić Koky
On je istakao da ostaje žal zbog poraza od Efesa košem u poslednjem napadu u prvom kolu Top 16 faze, kao i potom od Cedevite u Jadranskoj ligi. - Ostaje žal što nismo uspeli da savladamo Efes, odigrali smo odličan meč. Da smo uradili par sitnica, ne bismo ni branili poslednji napad. Protiv Cedevite smo izgubili pola koša. Nismo to rešili u svoju korist, teško je kad se izgubi na bilo koji način - rekao je Radonjić i dodao da košarkašima Zvezde ni u kom slučaju ne sme da pada samopouzdanje.
Jelena Vučetić
- Ako nam samopouzdanje nije palo posle minus 38 posle Himkija... Bilo je mnogo teških poraza, pa samopouzdanje nije padalo. Zašto bi sad? I da nas savlada Fenerbahče neće biti razloga za to. Prema njegovim rečima, potrebno je vreme da se složi ekipa posle nedavnih promena, a nijedan tim u Evroligi nije bio u sličnoj situaciji kao njegov.
Saša Pavlić Koky
- I drugi timovi, mnogo njih, ne izgledaju isto u domaćim takmičenjima kao u Evroligi, a niko nije imao problema kao mi, to je sigurno. Treba vremena da se sve složi, ne može se preko noći. Ja bih rekao da se ne može preko dana, pošto danju radimo. To je proces i nažalost nam nije prvi put ove sezone - kazao je Radonjić. Utakmica će se igrati u petak u 20.00 u hali Pionir. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.