DEMONSTRACIJA SILE: Teodosić i Raduljica se igrali s Turcima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/foteap

MOĆNI SRBI OPET GAZE

DEMONSTRACIJA SILE: Teodosić i Raduljica se igrali s Turcima! (FOTO) (VIDEO)

Umesto velike borbe dve do sada neporažene ekipe, videli smo košarkaški čas koji su održali Orlovi
Objavljeno: 14:05h

Furiozno i dominantno! U te dve reči može se opisati ubedljiva pobeda Srbije nad Turskom 91:72 koja nas približava prvom mestu u grupi B. Navijači Srbije skandirali ime Marka Ivkovića! (VIDEO) Očekivala se velika borba dve do tog trenutka jedine neporažene ekipe u grupi, ali umesto toga Đorđevićevi izabranici su održali čas košarke u Mercedes areni i to baš na dan kada smo istu ovu ekipu pre 14 godina savladali u finalu Evropskog prvenstva.

Nema toga što nije funkcionisalo u igri srpskih košarkaša, odbrana čvrsta, pokretna, agresivna, a napad lepršav, kreativan i najvažnije raspucan. Ako smo se brinuli zbog Teodosića da nije u formi, sada više nema potrebe za time, jer je kapiten nacionalnog tima pokazao da ulazi u pravi ritam i to u pravom trenutku. Njegov dabl dabl učinak dovoljno govori o tome - 17 poena i 13 asistencija. Đorđević je ukazao šansu svim košarkašima i svi su apsolutno doprineli ubedljivom trijumfu, da li kroz poene ili kroz neverovatno zalaganje u odbrani poput Milosavljevića.
Nismo očekivali uoči meča toliku prednost u pozicijama ispod koša, ali su Raduljica, Kuzmić i iz drugog plana Bjelica i Kalinić razbili Turke u reketu, a potpomognuti asistencijama Teodosića zatrpavali koš protivnika. Odlepili smo se već krajem prve četvrtine kada smo stekli dvocifrenu prednost, a do poluvremena smo je uvećali i tada se dao naslutiti krajnji ishod. Ono što bi trebalo najviše da raduje pored visokog procenta šuta, odlične organizacije igre i odbrane, jeste da naš tim nije pokazao ni najmanje oscilacije u ovom meču.

SRBIJA - TURSKA 91:72
TOK MEČA 40. minut 39. minut -
36. minut -
32. minut 30. minut -
28. minut 24. minut
20. minut
18. minut 15. minut
13. minut - 10. minut 8. minut Srpski navijači skandiraju ime Marka Ivkovića, navijača Crvene zvezde koga su ubili turski huligani
7. minut
6. minut 3. minut

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.