NIJE MU SAMO JOKIĆ BIO NA TAPETU: Posle okršaja s Jokićem centar Lejkersa nasrnuo i na saigrača, jedva ga obuzdali! (VIDEO)
Lonzo Bol odvlači Džulijusa Rendla od Ajzee Tomasa, Foto: Printscreen/Instagram/espn

Ne bira da li su protivnici ili njegovi

NIJE MU SAMO JOKIĆ BIO NA TAPETU: Posle okršaja s Jokićem centar Lejkersa nasrnuo i na saigrača, jedva ga obuzdali! (VIDEO)

Džulijus Rendl je bio izuzetno raspoložen da se tuče na utakmici protiv Denvera

Objavljeno:

Duel između Lejkersa i Denvera koji je pripao domaćinu, obeležio je i okršaj Džulijusa Rendla sa Nikolom Jokićem koji je umalo prerastao u fizički.

Mladi centar "jezerdžija" je prilikom jednog duela uhvatio Srbina i bacio ga na parket, a ovaj je odmah skočio i krenuo ka njemu, spreman da se razračunaju.

Međutim, nije Jokić bio jedina žrtva snažne "petice" na ovom meču, jer je očigledno bio mnogo nervozan, pa je tako ušao i u klinč sa saigračem Ajzeom Tomasom tokom tajm-auta.

A post shared by espn (@espn) on

Njih dvojica su ušli u žustru raspravu, pa su morali ostali saigrači da se ubace između njih, a Bruk Lopez je morao da ga odgura skroz na drugu stranu.

- To je bila samo komunikacija. Očekujemo mnogo jedni od drugih, želimo da pobedimo, da svako igra na određenom nivou. To je timski odnos. Ne postoji niko s kim bih pre išao u rat od Tomasa, nije to ništa lično. Samo pokušavamo da izvučemo najbolje jedni iz drugih i pokušamo da pobedimo - rekao je Rendl o sukobu sa Tomasom.

A za Jokića je poručio da mu se ne sviđa njegov stil igre u kome mnogo koristi ruke i da je zato morao da reaguje.

BONUS VIDEO: Sa stadiona CSKA odjekuje pesma Grupe JNA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.