SKROMNI JOKARA ODUŠEVIO NAVIJAČE POSLE KLIVLENDA: Nema pritiska! Svi bismo menjali mojih 36 za pobedu! (VIDEO)
Nikola Jokić i Lebron Džejms, Denver - Klivlend, Foto: Reuters

bravo momak!

SKROMNI JOKARA ODUŠEVIO NAVIJAČE POSLE KLIVLENDA: Nema pritiska! Svi bismo menjali mojih 36 za pobedu! (VIDEO)

Za 34 minuta na terenu postigao je 36 poena, uhvatio 13 skokova i podelio 6 asistencija, uz neverovatan šut 12-14 iz igre, 2-3 za trojke i 10-11 sa linije slobodnih bacanja

Objavljeno:

Nikola Jokić je još jednom pokazao da može da se nosi sa najjačima, a da pritom pokaže svoje najbolje izdanje.

Srpski centar je u duelu sa Klivlendom (113:108 za Lebrona i drugare), u prvom poluvremenu imao 11 poena pored svog imena, a Kavsi su vodili sa 12 razlike.

Za 34 minuta na terenu postigao je 36 poena, uhvatio 13 skokova i podelio 6 asistencija, uz neverovatan šut 12-14 iz igre, 2-3 za trojke i 10-11 sa linije slobodnih bacanja.

To nije bilo dovoljno da se iznenadi vicešampion NBA lige, a Jokić je imao svoj komentar na čitav duel, te na partiju Lebrona Džejmsa, koji je sam rešio susret.

- Zato je on i najbolji igrač lige u ovom trenutku. Pogodio je nekoliko teških šuteva, jedan od njih preko Vilsona Čendlera, koji ga je u toj situaciji sjajno čuvao. Zapravo, pogodio je dva teška šuta u nizu. Lopta je bila u njegovim rukama kada se odlučivao pobednik - rekao je Nikola i osvrnuo se na svoj učinak.

- Prosto se utakmica tako 'otvorila' za mene. Ja sam samo radio ono što inače radim. Mada, svi mi u ekipi bismo rado zamenili mojih 36 poena za pobedu. Ili 35, koliko god da sam postigao. Osećam se dobro. Bio sam malo agresivniji, malo otvoreniji za igru. Ali, tako se otvorilo, ništa posebno nisam uradio ili promenio - objasnio je srpski centar i dodao da nema poređenja njega i Lebrona iz prostog razloga.

- Ne igramo mi na isti način. Mislim, ne igramo ni na istoj poziciji. Da imam dobar meč, da sam u takvoj situaciji, verovatno bih voleo da uradim isto što i on, ali... mi smo totalno drugačiji igrači, nije to uporedivo - naveo je skromni Jokić.

Pritisak?

- Imamo mi pritisak od početka sezone. A ja ga, iskreno, ne osećam. Svi pričaju o plej-ofu, samo ponavaljaju 'plej-of, plej-of', ali treba da mislimo samo na prvu narednu utakmicu - zaključio je "Džoker".

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača Zvezde tokom derbija sa Vojvodinom

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.