Partizan nije dobio samo ko nije hteo: Trijumf Sutjeske za sramotu crno-belih i otkaz Peri Božiću! (VIDEO)

aba liga 18. kolo

Partizan nije dobio samo ko nije hteo: Trijumf Sutjeske za sramotu crno-belih i otkaz Peri Božiću! (VIDEO)

Crnogorska ekipa razbila je Partizan rezultatom 82:71 i poslala ga na dno tabele*Nakon ove utakmice ogromne su šanse da Petar Božić više neće biti trener crno-belih
Objavljeno: 22:49h

Krah Partizana se nastavlja! Crno-beli i dalje nisu ostvarili pobedu u gostima ove sezone, a najnovji poraz klub iz Humske je doživeo u Nikšiću, gde ga je razbila poslednjeplasirana Sutjeska rezultatom 82:71 i poslala na njeno mesto. Pobednik je odlučen već u prvom poluvremenu, kada je domaći tim napravio 20 razlike (postigao čak 8 trojki iz 13 pokušaja), a do kraja utakmice Partizan nije uspeo da se vrati u utakmicu. Nakon opšteg haosa i tuče ispred hale, Grobari ipak ušli u dvoranu u Nikšiću! (FOTO) (VIDEO)

U Nikšiću umalo ratno stanje: Tuča Grobara i navijača Sutjeske! (FOTO) Ovo je verovatno i poslednja utakmica Petra Božića na klupi crno-belih, jer je navodno ova utakmica bila presudna za njegov ostanak u klubu. Utakmici su prethodili incidenti, najpre u centru Nikšića, a zatim ispred same dvorane.

Najefikasniji u pobedi domaćeg tima bio je Nemanja Vraneš sa 27 poena , dok je u Partizanu najbolji bio Kevin Džons sa 18 poena.
Videćemo kakva će biti odluka čelnika crno-belih nakon ove utakmice, ali je sigurno da su promene prekopotrebne, jer Partizan igra jednu od najgorih sezona u svojoj istoriji.
Navijači su svoje mišljenje iskazali još pre sedam dana, a na utakmici se moglo čuti i skandiranje "Vujošević Dule".
ABA liga, 18. kolo
Subota:
87:61 55:59 81:61 Nedelja:
70:86 77:73 Ponedeljak: 79:80
82:71

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.