NEMANJA BJELICA ŠOKIRAO CELU NBA LIGU: Kad je Srbin ovo uradio, svi su gledali u njega, a niko nije verovao šta radi! (VIDEO)
Nemanja Bjelica je sada prepoznatljiv svim ljubiteljima košarke na svetu, Foto: Fonet

šta to radiš, kume?

NEMANJA BJELICA ŠOKIRAO CELU NBA LIGU: Kad je Srbin ovo uradio, svi su gledali u njega, a niko nije verovao šta radi! (VIDEO)

Komentatori su rekli da je ovo poslednji put uradio jedan igrač bejzbola, pre oko 20 godina

Objavljeno:

Nemanja Bjelica je sinoć na utakmici Minesote i Jute napravio potez večeri u NBA, ma kakvi potez večeri, potez sezone, ali nije to bilo ni zakucavanje preko Rudija Gobera, ni asistencija bez gledanja za Karla-Entonija Taunsa, ni trojka u poslednjoj sekundi za pobedu Vukova (koji su, inače, izgubili ovaj meč sa 116:108).

Nemanja Bjelica je usred utakmice, dok se pripremao da izvede slobodno bacanje, skinuo šorts, sve do parketa, mrtav ladan namestio šta je trebalo da se namesti, i zatim ga podigao i obukao, kao da je sam u sobi u svom stanu na Novom Beogradu, a ne pred 20.000 ljudi, i to uglavnom mormona, religioznih puritanaca, koji nastanjuju Solt Lejk Siti, u kojem se utakmica igrala.

Krilo Jute Džo Ingles je raširio ruke u neverici i pitao sudiju "šta radi ovaj", publika je prvo zamukla, a zatim su se čuli zvižduci i poneki aplauz, a igrači i jednog i drugog tima su sa velikim znakom pitanja u očima gledali u Srbina.

Komentatorima utakmice je ovaj potez Bjelog bio prilično smešan, a jedan od njih je prokomentarisao da se ovo poslednji put desilo pre više od 20 godina, na jednoj bejzbol utakmici u MLB, i da će ovaj Bjeličin potez sigurno postati jedan od najgledanijih klipova u ovoj NBA sezoni.

Naravno, Šakil i Shaqtin a fool jedva čekaju da se nešto ovako desi.

Pogledajte i sami:

Inače, ovo nije prvi potez večeri Bjelice ove sezone. Ni prvi nije imao veze sa košarkom: sećate se čuvene tuče sa Aronom Aflalom, kad je Bjeli izbegao par pesnica i uhvatio igrača Orlanda u "kragnu".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.