TO JE ONAJ DEČKO ŠTO JE KID'O KAD NIKO NIJE SMEO! Grobari su upravo dobili razlog, jer Ubicu moraju da ispoštuju! (VIDEO)
Ovica Veličković postaje tek treći igrač u istoriji Partizana sa više od 400 mečeva, Foto: Dado Đilas

U nedelju istorija

TO JE ONAJ DEČKO ŠTO JE KID'O KAD NIKO NIJE SMEO! Grobari su upravo dobili razlog, jer Ubicu moraju da ispoštuju! (VIDEO)

U nedelju protiv Budućnosti, Novica Ubica ulazi u istoriju crno-belih

Objavljeno:

Novica Veličković je definitivno postao ikona Partizana u 21. veku, a sigurno će se po okončanju karijere svrstati i među najveće legende kluba.

Kapiten crno-belih će u nedelju na meču protiv Budućnosti ući u istoriju kluba kao tek treći igrač kome je pošlo za rukom da odigra više od 400 mečeva u voljenom dresu.

- U finalu Kupa Radivoja Koraća, Novica je po 400. put nosio dres KK Partizan. Nedeljna utakmica prilika je da pozdravimo našeg kapitena koji se nalazi na trećem mestu večne liste igrača sa najviše nastupa u crno-belom dresu, odmah iza Petra Božića (471) i Dušana Kecmana (444) - objavljeno je na Tviteru kluba.

Zbog svoje borbenosti, požrtvovanosti, ljubavi i shvatanja šta znači nositi dres najtrofejnijeg kluba u regionu, Veličković je već godinama jedan od miljenika navijača Partizana.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.