SAŠA PAVLOVIĆ: Partizan će se vratiti u Evroligu!
Saša Pavlović redovno prati igre Partizana, Foto: Dado Đilas

Prati crno-bele

SAŠA PAVLOVIĆ: Partizan će se vratiti u Evroligu!

Miljenik Grobara veruje da bi crno-beli mogli da osvoje titulu u Srbiji ove sezone

Objavljeno:

Bivši košarkaš Partizana i miljenik Grobara, Saša Pavlović, veruje da će se njegov nekadašnji klub vrlo brzo naći na mestu na kome je bio i ponovo zaigrati u Evroligi.

U intervjuu za "Nezavisne" on je istakao da je izuzetno srećan što su crno-beli osvojili Kup Radivoja Koraća, prvi trofej posle nekoliko teških i sušnih godina.

- Potpuno zasluženo su slavili. Imaju kvalitet i za titulu u Superligi Srbije. Pratim ih stalno, ako ne u hali na utakmicama, onda pored TV svakako. Sigurno u narednim godinama mogu da se vrate i u Evroligu - rekao je Pavlović.

Baranin je imao tu sreću da deo karijere provede u NBA igrajući u timovima sa nekima od najboljih igrača u istoriji, a posebno je značajnu ulogu imao u Klivlendu gde je igrao sa Lebronom Džejmsom, da bi se posle preselio u Boston koji je bio na vrhuncu kad su u timu bili Garnet, Rej Alen, Pol Pirs.

- Svaki od njih je priča za sebe. Zajedničko im je samo da su veliki igrači, a po igri i svemu ostalom su različiti. Garnet mi je ostao u sećanju zbog najveće posvećenosti košarci koju sam ikada video. Pirs zbog samopouzdanja kojim je zračio. Alen zbog neverovatno preciznog šuta. Rondo je imao neverovatnu košarkašku inteligenciju - rekao je Pavlović.

Dragan Milosavljević i Saša Pavlović svojevremeno na treningu Partizana
Dragan Milosavljević i Saša Pavlović svojevremeno na treningu Partizanafoto: Nemanja Pančić

Naravno, prati i igre srpskih igrača u NBA, a posebno se osvrnuo na Nikolu Jokića koji važi za buduću veliku zvezdu i igrača.

- Nikola igra super, igrama je već zaslužio da se nađe na Ol-star meču barem jednom. Ipak, verujem da ima vremena i da će u godinama koje dolaze postati Ol-star igrač - rekao je Pavlović.

BONUS VIDEO: Milorad Vučelić posle eliminacije Partizana iz Lige Evrope i Miroslavu Đukiću

(Espreso.co.rs / Izvor: Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.