Čović: Boris Tadić sistematski je urušavao Crvenu zvezdu!

sledi li odgovor?

Čović: Boris Tadić sistematski je urušavao Crvenu zvezdu!

Čović je pričao o tome kako se ideja o fuziji FMP i Crvene zvezde rodila još 2001. godine, ali kako nije bilo moguće sprovesti je do 2011
Objavljeno: 08:51h

Iza košarkaškog kluba Crvena zvezda je najuspešnija godina u novijoj istoriji. Tim povodom, Nebojša Čović dao je opširan intervju za portal "mojacrvenazvezda.net" u kome je govorio o svim dešavanjima u klubu u protekle četiri godine od kada je on prvi čovek crveno-belih. Čović je pričao o tome kako se ideja o fuziji FMP i Crvene zvezde rodila još 2001. godine, ali kako nije bilo moguće sprovesti je do 2011. A evo kakvo je stanje tada zatečeno.

Zorana Jevtić
- Ostavljen je Mirko Pavlović, sam faktički, da se brine o Zvezdi. Boris Tadić i tadašnja politička kamarila, koja je bila vezana za Partizan, je sistematski rušila Crvenu zvezdu. Sistematski, to je bilo smišljeno. Zvezda je ostala bez para, bez sponzora, zabranjivani su sponzori. To se dešavalo i fudbalskom klubu, od strane crno-belih političkih kadrova. - Fudbalski klub je ruiniran, a košarkaški srušen. Smogli smo snage, i tu je Dragan Đilas imao dovoljno mudrosti. Rekao sam mu tada – „Ako se i ti plašiš da će Čović uraditi ne znam šta, politički angažovati, onda si kukavica.“. On se nije uplašio, na sreću. Mi smo sproveli sporazum. Nikakvu fuziju! To neznalice pričaju da je fuzija. Sproveli smo sporazum, sve smo uradili u skladu sa zakonom, a nasledili smo gotovo ništa. Ne mogu da kažem ništa, jer Zvezda nikada nije ništa. Njen brend, ime, znak, tradicija na ovim prostorima, a i širom Evrope i sveta, nikada neće biti ugašena - rekao je Čović.
Dragan Udovičić
Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana pričao je i aktuelnom igračkom kadru, o odlasku Markusa Vilijamsa, odnosno dolasku Tarensa Kinzija, a ceo intervju možete pročitati OVDE. (Espreso.co.rs/Izvor: mojacrvenazvezda.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.