JOKIĆ JE SUPERMEN, ALI BRADA JE KRIPTONIT: Srbin ZAMALO do 4. uzastopnog tripl-dabla i ZAMALO do POBEDE! (VIDEO)
Hjuston uopšte ne odgovara Nikoli Jokiću, Foto: Fonetap

nba spektakl

JOKIĆ JE SUPERMEN, ALI BRADA JE KRIPTONIT: Srbin ZAMALO do 4. uzastopnog tripl-dabla i ZAMALO do POBEDE! (VIDEO)

Hjuston je najteži mogući protivnik za ekipu Denver Nagetsa

Objavljeno: 08:34h

Nikola Jokić je nastavio sa senzacionalnim partijama u NBA ligi, i dve asistencije su mu falile da postigne nezamislivo - 4. uzastopni tripl-dabl.

Denver je kod kuće izgubio od najboljeg tima u NBA ove sezone, ali i tima koji im najmanje odgovara u celoj ligi - Hjuston Roketsa, sa 119:114, i opet se vratio na 8. mesto na Zapadu.

Nikola je igrao 31 minut, i zabeležio je 21 poen, 14 skokova i 8 asistencija, uz šut iz igre 7-18, 0-1 za trojke i 7-9 sa linije slobodnih bacanja.

Na drugoj strani, Džejms Harden je dominirao, sa 41 poenom i 8 skokova, a Kris Pol je ubacio 23 poena. U Denveru je odličan bio Vil Barton sa 25 poena, a Džamal Marej je ubacio 19.

Za razliku od prethodnih utakmica Hjustona i Denvera, kad su Rakete dobijale sa po 30 i više razlike, ova utakmica bila je prilično neizvesna, ali Hjuston je ipak uspeo da zabeleži 12. uzastopnu pobedu.

Za utehu navijačima Denvera, 5 razlike je najbliže što je bilo ko prišao Hjustonu u ovih 12 utakmica - Rakete u ovom nizu svoje protivnike dobijaju sa oko 13 razlike u proseku.

Čak i sinoć, činilo se da će Hjuston ponovo lako izaći na kraj sa Denverom, pošto su u 4. četvrtini imali 17 poena razlike. Nagetsi su onda krenuli u silovitu seriju, i prlibližili se vodećem timu NBA košem Jokića na 110:106, ali Roketsi su na kraju ipak slavili.

- Vodili smo 17 razlike. Sva sreća pa smo u pravo vreme napravili prave poteze na kraju. Zaustavili smo njihove ključne napade i ubacili ključne poene - rekao je Harden posle utakmice.

Evo i partije Nikole Jokića:

Ostali rezultati:

Šarlot - Detroit 114:98

Milvoki - Nju Orleans 121:123

Klivlend - San Antonio 94:110

Vašington - Filadelfija 109:94

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.