OTKUD SAD OVO?! Iako Ostoja tvrdi da je potpisao, igrač Partizana demantuje: Mogućnosti su mi i dalje otvorene! (FOTO)
KK Partizan, Foto: Vladimir Šporčić

NE BI VALJALO DA SAD ODE!

OTKUD SAD OVO?! Iako Ostoja tvrdi da je potpisao, igrač Partizana demantuje: Mogućnosti su mi i dalje otvorene! (FOTO)

- Mi sa njim imamo potpisanu profesionalnu saradnju - istakao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović...

Objavljeno:

Grobarima bi ova nedelja mogla da presedne, bar što se košarke tiče. U ponedeljak po osvajanju Kupa Radivoja Koraća, pojavila se informacija da je Gonzaga univerzitet zainteresovan da u svoje redove dovede Marka Pecarskog, čiji ugovor sa crno-belima je pod znakom pitanja.

Pecarski je u septembru potpisao stipendijski ugovor sa crno-belima, a da li će doći i do profesionalne saradnje biće poznato u narednom vremenskom periodu. Tamošnje medije je interesovalo da li postoji mogućnost za odlazak na koledž ili je ostanak u Evropi prioritet za mladog 18-godišnjeg igrača.

- Još uvek nisam potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, tako da i dalje imam otvene mogućnosti. Nisam bio u kontaktu sa mnogo koledža, jer smatraju da sam potpisao profesionalni ugovor i da me to više ne zanima, ali i dalje sam na raspolaganju dok se ne odlučim za potpisivanje profesionalnog ugovora. U Srbiji će mi ponuditi profesionalni ugovor, pa ćemo videti. Još nisam doneo odluku - izjavio je Pecarski tokom kratkog boravka u SAD.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović foto: Zorana Jevtić

Međutim, pre nekoliko dana u izjavi za Espreso, predsednik kluba Ostoja Mijailović rekao je da je priča oko Marka završena, te da on već ima potpisan ugovor, kao i da ne planira da se oslobađa igrača od 18 godina, koji je budućnost ekipe.

- Mi sa njim imamo potpisan profesionalni ugovor. Pecarski je budućnost kluba. Pa, ne uzimamo mi igrače od 16, 17 godina da bismo ih prodavali sa 18 - jasan je predsednik crno-bele košarkaške sekcije.

Čini se da će oko ovog slučaja i dalje biti dosta priče... Doduše, jasne su namere crno-belih! Oni bi Pecarskog da zadrže po svaku cenu! Čeka se epilog.

BONUS VIDEO: Maik Cirbes pred meč Srbije i Nemačke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.