Da li da uzmem trojku ili da idem na 2+1? Nekada i najbolji pogreše u proceni pet sekundi pre kraja meča! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ABC Sports

BOGI OTVORENO POSLE PORAZA

Da li da uzmem trojku ili da idem na 2+1? Nekada i najbolji pogreše u proceni pet sekundi pre kraja meča! (VIDEO)

- Mnogo smo se popravili u odnosu na početak sezone, a bila je ovo veoma interesantna utakmice, čini mi se da se fanovima posebno svidela. Lejkersi su dobar tim. Nadamo se da ćemo ostatak sezone igrati ovako - rekao je Bogi

Objavljeno: 11:26h

Sakramento Kingsi su poraženi od Los Anđeles Lejkersa i pored odlične partije Bogdana Bogdanovića, koji je postigao 21 poen uz 6 skokova i 4 asistencije, sve uz šut 8-16 iz igre, 4-7 za trojke i 1-1 sa linije slobodnih bacanja.

- Mnogo smo se popravili u odnosu na početak sezone, a bila je ovo veoma interesantna utakmice, čini mi se da se fanovima posebno svidela. Lejkersi su dobar tim. Nadamo se da ćemo ostatak sezone igrati ovako - rekao je Bogi.

Novinari su ga upitali da prokomentariše utakmicu Kentavijus Koldvel-Poupa.

- Nekoliko puta zaredom postizao je otvorene trojke u tranziciji, nismo ga dobro čuvali. Znate, odličan je igrač, kao i svako u ligi, moramo da bolje branimo tranziciju - istakao je.

Na samom kraju meča, Bogi je imao posed za izjednačenje, ali na -3 nije uspeo da šutne trojku, a naposletku je promašio polaganje, pa su Lejkersi slavili.

- Dobro su me branili pri šutu za tri, koji sam želeo da uzmem, pronašao sam prostor, probao da izvučem faul i pogodim za dva, ali sam promašio kontakt, a onda i sam šut. Posle tog poteza, pomislio sam, možda je trebalo da gađam trojku preko ruke, jer sam već postizao takve, ali u tom momentu sam video otvoren prostor. Jednostavno nikad ne znate - dodao je.

Govoreći za "Voice of America" u specijalnoj emisiji o srpskim igračima u NBA, Bogijev saigrač Badi Hild je otkrio kako izgleda njegov odnos sa Bogdanovićem.

- Bogdan je super momak, vrlo privržen, njegov karakter je zarazan. Volite da imate takve igrače u svom timu, koji vam uvek pomažu. Svi kažu da je on ruki, ali za mene on to nije. Dugo je profesionalac, igrao je u Evropi, zna kako se igra košarka, a meni pomaže na parketu da bolje organizujem akcije. Trudi se da mi doda loptu u pravo vreme, i nekada mi kaže: Badi, ovde treba da budeš. Ili ako mu ne dodam kada treba ili nekome drugom, on mi kaže: Treba tamo da dodaš. Na neki način, on je kao trener na parketu. Dragi mi je što ga imam ovde, vrlo je zabavan momak. Izlazimo zajedno i provodimo se. To je Bogi iz Srbije, znate kakvi su tamo - zabavni i puni energije - rekao je Hild za emisiju "Voice of America".

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.