Pecarski doveo Partizan do finala! Da li ćemo videti Večiti derbi u juniorskoj Evroligi? (FOTO)
Foto: Dado Đilas

EVROLIGA ZA JUNIORE

Pecarski doveo Partizan do finala! Da li ćemo videti Večiti derbi u juniorskoj Evroligi? (FOTO)

U drugoj grupi Crvena zvezda i Anadolu Efes (od 14 časova) odlučuju o pobedniku i finalisti beogradskog turnira pošto su obe ekipe do sada upisale po dve pobede

Objavljeno: 15:04h

Partizan je prvi finalista "Adidas Next Generation" turnira u organizaciji Evrolige. Crno-beli juniori su nakon pobede nad Megom (101:98) upisali i drugi trijumf savladavši češku ekipu GBA Prag (78:63) uz daleko manje drame nego u petak, pa su bez obzira na ishod njihovog večerašnjeg duela sa Cibonom - "osvojili" grupu A i plasirali se u finale.

Partizan je i u ovom meču predvodio Marko Pecarski s 28 poena i 10 skokova, drugi uzastopni dabl-dabl, a pratio ga je Aleksandar Davitkov s 17 poena. U drugoj grupi Crvena zvezda i Anadolu Efes (od 14 časova) odlučuju o pobedniku i finalisti beogradskog turnira pošto su obe ekipe do sada upisale po dve pobede. U finalu će se u nedelju od 20.00 (Železnik) sastati Partizan i Zvezda ili Efes, a šampion turnira će se plasirati na Fajnal ejt, koji će biti održan paralelno sa seniorskim Fajnal forom Evrolige u "Štark areni".

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.