ČOVIĆ BRUTALNO OPLEO I PO SVOJIMA: Zvezda je bila bahata i arogantna u Nišu! Ono što je urađeno s peharom je bedno i bolesno! (VIDEO)
Nebojša Čović u društvu Pere Antića i Džejmsa Feldina, Foto: Dado Đilas

rekao svoje

ČOVIĆ BRUTALNO OPLEO I PO SVOJIMA: Zvezda je bila bahata i arogantna u Nišu! Ono što je urađeno s peharom je bedno i bolesno! (VIDEO)

Predsednik crveno-belih oštro o aktuelnostima u i oko kluba

Objavljeno:

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu televizije "Pink" i dotakao se brojnih tema vezanih za aktuelnosti u svom klubu.

On je prokomentarisao i snimak na kojem se vidi kako Pero Antić puši cigaretu...

- Čovek otišao na rođenje deteta u kafanu, naravno da klub zna za to. E sad, zapalio je cigaru, ok, to ne podržavam, ali nije ni prvi ni poslednji koji je zapalio cigaretu. Samo da nije ušao u fazu da pali tompus - rekao je Čović.

On je prkomentarisao i skidanje pločica sa imenom Zvezde sa Žućkove levice...

- Prvo čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi u Kupu, svaka im čast. Žao mi je što sami sebi nisu dozvolili da pričaju o svom uspehu. Pobedili su Zvezdu koja se ponašala bahato, arogantno, ali to ćemo mi da rešimo u našem klubu - rekao je Čović i nastavio o "aferi pločice":

- Ono što se desilo posle je bedno i bolesno. Bilo je pokušaja zamene teza od predsednika Partizana. On je zamenio teze. Želeo bih da ga obavestim da su navijači Zvezde 2014. ušli na teren ne u Nišu na Kupu, već u finalu plej - ofa i uzeli pehar koji nije bio dodeljen. Ovaj pehar je dodeljen i obaveza čuvanja pripada pobedniku to jest Upravi Partizana. Ko je toliko bolestan da se seti ove ideje? Objasnite kuda je išao pehar, ne morate nama, nego javnosti. Stalno se vrše zamene teza. Oni uzmu prebiju sudiju u Vršcu i onda ti koji su odgovorni za širenje mržnje između Zvezde i Partizana pričaju kako se to nije dogodilo.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.