ZVEZDA SUMNJA: Ko je oskrnavio Žućkovu levicu? Igrač ili "navijač"? (VIDEO)
Skrnavljenje pehara Kupa Radivoja Koraća, Foto: Printscreen/Youtube/FCRedStarBelgrade

ZVEZDA SUMNJA: Ko je oskrnavio Žućkovu levicu? Igrač ili "navijač"? (VIDEO)

Crveno-beli su u svom saopštenju jasno istakli da misle da je pehar oštetila osoba iz samog kluba

Objavljeno: 09:36h

Čim se pojavio snimak skandaloznog skravljenja pehara Kupa Radivoja Koraća, Crvena zvezda je reagovala žestokim saopštenjem.

Nakon što je nepoznata osoba, očigledno bliska Partizanu odnosno bodri taj klub, poskidala pločice sa imenom crveno-belih kao prethodnih osvajača Kupa, sa Malog Kalemegdana su poručili da traže hitnu reakciju KSS, ali i da se pronađe krivac.

Iz njihovog saopštenja vidi se da sumnjaju da iza skrnavljenja pehara stoji neko iz kluba crno-belih, a ne navijač sa tribine.

- KK Crvena zvezda šokiran je snimkom koji se u utorak pojavio na društvenim mrežama, na kome se jasno vidi da neko (igrač ili „navijač“ KK Partizan) uz neprimerene i prostačke komentare, skida pločice sa trofeja Kupa Radivoja Koraća na kojima su ime i grb našeg kluba, višestrukog osvajača tog takmičenja.

- Ovo skrnavljenje trofeja je definitivan poraz srpske košarke i Košarkaškog Saveza Srbije i zato od predsednika i potpredsednika Saveza, bivših igrača Partizana tražimo hitnu reakciju i objašnjenje srpskoj javnosti, kako je moguće da se dogodila ovakva bruka i sramota! Mada je sve ovo možda i logičan nastavak svega što se dešavalo tokom finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, na kojoj isti ti čelnici nisu preduzeli ništa da se čelnici Zvezde zaštite od salvi uvreda, čak su i sa podsmehom posmatrali sve te scene, iako su po propozicijama morali (i mogli) da upozore zvaničnog spikera da se prekine sa vređanjem i ta utakmica zaista bude praznik srpske košarke - između ostalog se navodi u saopštenju crveno-belih.

Podsećamo da se iz Partizana povodom ovog skandala nisu oglašavali i dalje.

BONUS VIDEO: Miroslav Vulićević pred put u Češku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.