EPILOG SKANDALOZNOG SNIMKA SKRNAVLJENJA PEHARA: Zvezda NE DA prelazni pehar šampiona Srbije!
Foto: Dragan Kadić

Žestoka reakcija

EPILOG SKANDALOZNOG SNIMKA SKRNAVLJENJA PEHARA: Zvezda NE DA prelazni pehar šampiona Srbije!

Crveno-beli poručuju da će taj pehar ostati u njihovim vitrinama kako se ponovo ne bi dogodilo isto

Objavljeno: 08:51h

Veliki skandal je pogodio srpsku košarku dva dana nakon završetka finala Kupa Radivoja Koraća, u kome je pobedio Partizan i osvojio pehar nacionalnog Kupa.

U utorak se na društvenim mrežama pojavio skandalozan snimak kako, za sada, nepoznata osoba, skrnavi sam trofej tako što skida sa njega pločice sa imenom Crvene zvezde koje su bile na peharu kao ime svih prethodnih osvajača ovog trofeja.

Oštećeni Kup Radivoja Koraća
Oštećeni Kup Radivoja Koraćafoto: Espreso

Odmah nakon što se skandalozni snimak pojavio, reagovala je uprava kluba sa Malog Kalemegdana saopštenjem, gde je između ostalog istakla da i bez obzira na to ko bude na kraju sezone postao šampion Srbije, oni ne nameravaju da prelazni pehar koji se trenutno nalazi u njihovih vitrinama daju prvaku, kako se ista stvar ne bi ponovo dogodila.

- Obaveštavamo čelnike Košarkaškog Saveza Srbije da ćemo prelazni pehar namenjen osvajaču Košarkaške Superlige Srbije zadržati u prostorijama KK Crvena zvezda mts bez obzira na ishod šampionata u junu mesecu, kako ga takođe neko ne bi oskrnavio, samo zato što se, gle čuda, u ovoj zemlji još neko „drznuo“ da osvoja trofeje? Zadržaćemo ga, jer je to istorija srpske košarke koju su pisali i KK Crvena zvezda i taj isti KK Partizan, Borac, OKK Beograd, Radnički sa Crvenog Krsta, FMP, Mega, Metalac, pa nekadašnji učesnici finala i međunarodnih takmičenja Hemofarm, Radnički iz Kragujevca, Vojvodina, Mašinac, Sloga, Tamiš, i mnogi drugi. I u dobrom ili u nešto lošijem stanju, sa ili bez rezultata, svi oni i hiljade drugih klubova su ISTORIJA SRPSKE KOŠARKE! Koju neko neće izbrisati i menjati skidanjem pločica sa trofeja koji pripada na prvom mestu srpskoj košarci - piše u drugom delu saopštenja aktuelnog šampiona Srbije.

BONUS VIDEO: Ognjen Ožegović pred put u Češku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.