KAKVA VEST ZA GROBARE: NBA zvezda navijač Partizana OD MALIH NOGU! (VIDEO)
Nikola Mirotić otkrio za koga navija u Srbiji, Foto: Fonetap

Svi su se pitali za koga navija

KAKVA VEST ZA GROBARE: NBA zvezda navijač Partizana OD MALIH NOGU! (VIDEO)

Velika mu je želja bila da zaigra za voljeni klub, ali se to nije dogodilo

Objavljeno:

Nikola Mirotić još nije zavredeo status NBA superstara, ali polako krči svoj put ka zvezdama najjače lige na svetu, pogotovo od kada je trejdovan iz Čikaga u Nju Orleans.

Sjajni krilni košarkaš je već sezonama unazad dokazan bio u Evropi i važi za jednog od najboljih igrača sa "starog kontinenta".

Još odavno je odlučio da brani boje španske reprezentacije, iako su ga želele i Srbija, i Crna Gora, ali se on opredelio za zemlju u koju je stigao još kao golobradi klinac.

Nikola Mirotić
Nikola Mirotićfoto: AP

Nije neka tajna da je Mirotić svojevremeno u mlađim kategorijama bio na probama i u Crvenoj zvezdi i u Partizanu, i prosto je neverovatno da su i jedni i drugi dozvolili da im takav talenat ispadne iz šaka, što se nije dogodilo Real Madridu, koji ga je odmah zgrabio.

U jednom od svojih intervjua koje je davao, i sam je istakao kako mu je najveća žal što nikada nije zaigrao, a verovatno i neće za svoj voljeni klub - Partizan.

- Od malih nogu sam bio vatreni navijač Partizana. Bio sam presrećan kada sam došao, odradio trening i odigrao jednu prijateljsku utakmicu za voljeni klub. Gledao me je lično tadašnji trener crno-bijelih Vujošević, ali se na kraju nažalost nismo dogovorili - ispričao je tada Mirotić.

BONUS VIDEO: Sejduba Suma opleo po sudijama posle utakmice sa Viktorijom iz Plzenja

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.