IGRAČINA JESTE, ALI JE I LJUDSKA GROMADA: Znate li šta je Novica Veličković uradio sa dresom u kome je osvojio Kup?! (VIDEO)
Novica Velickovic daje dres iz finala Kupa na humanitarnu aukciju, Foto: Printscreen/Youtube/Zajedno za Život

Za pomoć velikom Grobaru

IGRAČINA JESTE, ALI JE I LJUDSKA GROMADA: Znate li šta je Novica Veličković uradio sa dresom u kome je osvojio Kup?! (VIDEO)

Kapiten crno-belih je odmah posle finala poslao poruku iz svlačionice

Objavljeno:

Veliki je igrač i veliki čovek Novica Veličković! To je dokazao u finalu Kupa protiv Crvene zvezde kada je bio predvodnik Partizana u velikoj pobedi i osvajanju trofeja, ali i nakon samog finala.

Kapiten crno-belih košarkaša se uključio u humanitarnu akciju organizacije "Zajedno za život" a za pomoć velikom navijaču tog kluba Draganu Ganetu Pajiću.

Veličković je svoj dres iz finala, u kome je osvojio trofej, dao je na aukciju, a novac od prodaje dresa biće doniran za operaciju Ganeta Pajića.

- Pobedu u finalu Kupa, kao o ovaj dres, posvećujemo Ganetu i njegovoj dugogodišnjoj borbi da sakupi sredstva za operaciju koja je neophodna. Pozivam sve da se uključe u akciju humanitarne organizacije “Zajedno za život” i pomognu koliko mogu, jer je u pitanju čovek koji je stalno uz nas na tribinama, pravi ljubitelj sporta I ovo je način da mu se kao klub odužimo za sve - poručio je Veličković direktno iz svlačionice zajedno sa ostalim saigračima.

Dres Novice Veličkovića sa utakmice finala Kupa Radivoja Koraća biće na internet aukciji naredna tri dana putem ovog linka, a sav prihod od prodaje namenjen je za operaciju Dragana Pajića, koji je rođen sa teškim deformitetom lica, i do sada je već imao 25 korektivnih operacija. Ovoga puta je potrebno sakupiti preko 10.000 evra za još jednu operaciju vilice, lica i zuba koje su mu neophodne.

Svoj dres na aukciju je pre Veličkovića, dao i kapiten fudbalera Partizana, Saša Ilić i on je prodat za 90.000 dinara.

Humanitarnu organizaciju "Zajedno za život" osnovao je mladi Beograđanin Jovan Simić, koji je u žižu javnosti došao prodajući ono što najviše voli, svoju kolekciju dresova, da bi pomogao devojčicu koju tada nije ni poznavao, Nađi Novaković. U međuvremenu je organizovao brojne humanitarne akcije, od Sportskogo bazara do utakmica "Asovi za decu", a sada je rešio da svoj rad više ne obavlja kao pojedinac, već u sklopu pomenute organizacije.

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana u svlačionici posle finala Kupa Koraća

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.