ŠOK U HUMSKOJ! Pecarskog traži jedan od NAJJAČIH KOLEDŽA U AMERICI?! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

da li će postati buldog?

ŠOK U HUMSKOJ! Pecarskog traži jedan od NAJJAČIH KOLEDŽA U AMERICI?! (VIDEO)

Do sada je nastupao za Mega Bemaks, Bajern iz Minhena i Partizan

Objavljeno: 15:02h

Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća, ali bez Marka Pecarskog, koji je bio na kampu u Americi, u toku NBA Ol star vikenda.

Mladi krilni centar crno-belih nedavno je napunio 18 godina, i tek je budućnost pred njim, ali isto tako, do sada je "nakupio" dosta iskustva i konačno stiče pravo na potpisivanje profesionalnog ugovora.

Igrao je za sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a sa onom do 18 godina uzeo je prvenstvo Evrope 2017.

Zbog svih tih činjenica, a i dobrih odnosa sa Filipom Petruševim iz ekipe Gonzage, funkcioneri tog kluba se nadaju da bi upravo Pecarski naredne sezone mogao da se pridruži "Buldozima"!

Ono što se navodi kao problem u američkom tekstu o Pecarskom, jeste i činjenica da je uskoro pred novim ugovorom u Partizanu, jer je zreo za "profi" potpis, a ako do toga ne dođe, možda bi zaista i mogao da postane "Buldog".

Bivši igrač Bajerna i Mega Bemaksa bitan je član novog osvajača nacionalnog kupa Srbije, tako da, moraće baš da se pojavi jaka ponuda sa Gonzage kako bi jednog dana zaigrao tamo.

Poznate su prednosti odlaska na koledž. Napredovanja u svakom smislu, velike šanse za draft, što je san svih košarkaša današnjice.

Takođe, sa Gonzage se nadaju da će Vilijams Gos da ispriča Marku mnoge lepe stvari o tom univerzitetu, jer je za isti nastupao do prošle sezone.

Gos je izabran na draftu od strane Jute, ali nije angažovan, pa je došao u Partizan čiji je možda i glavni igrač u ovom momentu, uz kapitena Novicu Veličkovića.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Delija i Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.