ALO, IMA LI OVDE SRBA?! MVP Bogdanović nije hteo da odgovara na pitanja novinara dok oni njemu ne odgovore na jedno! (VIDEO)
Bogdanović na Ol-Star vikendu, Foto: AP

GOSPODIN

ALO, IMA LI OVDE SRBA?! MVP Bogdanović nije hteo da odgovara na pitanja novinara dok oni njemu ne odgovore na jedno! (VIDEO)

U jednom trenutku postigao je bukvalno "četvorku"

Objavljeno: 19:51h

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je izuzetno raspoložen na konferenciji za medije nakon osvajanja MVP titule na Ol-star meču "Zvezda u usponu".

Nasmejani košarkaš Sakramenta je imao zanimljivu molbu za okupljene novinare - da on postavi prvo pitanje na konferenciji.

- Ima li ovde nekog iz Srbije?

Srpski košarkaš je želeo da da prednost srpskim novinarima, ali nažalost niko se nije javio.

- Onda imaš posla sa mnom - u šali je prokomentarisao američki novinar koji se spremio da postavlja pitanja Bogdanoviću.

- Svakoj utakmici prilazim na isti način. Trudim se da se takmičim, pokušavam da budem najbolja verzija sebe tog dana, to se desilo i večeras. Nikad ne znate šta će se dogoditi - rekao je popularni Bogi.

U jednom trenutku postigao je bukvalno "četvorku" (udaljenost od koša prilikom njegovog šuta bila je desetak metara)?

- Ne znam šta da kažem o tome. Samo sam nastavio da šutiram, osećao sam se dobro. Radim naporno svake večeri za ovakve životne prilike. Nikada ne znate kako će to ispasti, ali ovo je bila jedna takva, posebna noć. Moram da se zahvalim saigračima i trenerima koji su mu dozvolili ovo, koji su mi pružili priliku da igram ovako - rekao je kroz smeh Bogdanović.

Da li je o ovakvom trenutku sanjao dok je bio klinac, Bogdan je imao spremljen odgovor.

- Definitivno! Mnogo sam uživao u igri, i to protiv nekih stvarno sjajnih košarkaša. Neverovatan, stvarno neverovatan osećaj.

Košarkaš Sakramenta ubacio je 26 poena, uz šut iz igre 9/16, od čega je postigao sedam trojki iz 12 pokušaja. Bogdan je dodao i četiri skoka, šest asistencija i jednu ukradenu loptu. Bogdanović je po završetku meča dobio priznanje za najkorisnijeg igrača ovog spektakla.

BONUS VIDEO: Navijači se poskidali na Jugu, a napolju minus

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.