TRESE SE SRBIJA DO MILVOKIJA: Jokićevo ludilo sa terena prešlo među Srbe na tribinama, havarisalo se na srpski način! (VIDEO)
Nikola Jokić sa srpskim navijačima u Milvokiju, Foto: Printscreen/Youtube/NBA Teams

Bez njih ne bilo isto

TRESE SE SRBIJA DO MILVOKIJA: Jokićevo ludilo sa terena prešlo među Srbe na tribinama, havarisalo se na srpski način! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je odigrao najupečatljiviju partiju u karijeri

Objavljeno: 11:26h

Punim svojim sjajem je zablistao Nikola Jokić baš na Dan državnosti Srbije i ispisao neke nove zlatne stranice u NBA ligi.

Srpski košarkaš je ostvario najbrži tripl-dabl u poslednjih 20 godina u NBA, a prema nekim statističarima i najviše asistencija koje je podelio neki centar još od vremena Vilta Čemberlena.

A to je uradio u Milvokiju, gradu kao poručenom za takvo nešto, sa velikim brojem srpskih iseljenika i u njemu samom, ali i u okolini s obzirom na to da se i Čikago nalazi veoma blizu.

I tako je i bilo na tribinama gde su se tokom čitavog meča vijorile srpske zastave i čulo gromoglasno navijanje, ponekad i na srpskom, kao podrška našem reprezentativcu koji je briljirao na parketu.

- Ummmm - pokušao je Nikola posle meča da kaže nešto kada mu je novinarka na terenu saopštila šta je uradio i onda kratko rekao "Hvala".

- Momci su pogađali sjajno, mislim da smo ubacili 13 trojki u prvom poluvremenu, igrali smo jako dobro, završili smo utakmicu baš onako kako smo želeli, dve poslednje pobede su bile vrlo važne za nas, i sad idemo na "ol-star" pauzu u dobrom raspoloženju.

Za samo jedno poluvreme je uspeo da ostvari dvocifren učinak u čak tri statističke kolone, ali on toga kako kaže nije bio svestan.

- Samo sam želeo da svi budu uključeni u igru, to nam je trebalo, nadigrali smo ih, natrčali, bolje kombinovali, zaista smo odlično odigrali, najvažnija je pobeda i došli smo do nje - rekao je on.

I sve vreme dok je davao izjavu srpski navijači su bili iza njega na tribinama i dozivali ga, a takve pozive on nikada ne odbija. Delio je autograme i fotografisao se sa svakim ko je to zatražio.

BONUS VIDEO: Milan Mitrović posle utakmice sa Viktorijom iz Plzenja

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.