Medžik Džonson, Džejson Kid, Lebron Džejms i, pazite dobro, Nikola Jokić! Srbin je upao u strašno društvo najvećih! (VIDEO)
Nikola Jokić je čak i ispred Lebrona Džejmsa, Foto: AP

A i kralj mu gleda u leđa

Medžik Džonson, Džejson Kid, Lebron Džejms i, pazite dobro, Nikola Jokić! Srbin je upao u strašno društvo najvećih! (VIDEO)

Naš košarkaš je ušao na veoma malu listu igrača koji su uspeli da ostvare ovakav neverovatan učinak

Objavljeno: 13:53h

Briljantan je Nikola Jokić, pogotovo u ovoj 2018. godini, gde se nalazi u strašnom usponu forme, a sada smo već navikli da staje rame uz rame u pojedinim dostignućima sa najvećim igračima u istoriji NBA.

Raznovrsnost s kojom Srbin igra je neverovatna, glavna je poluga Denvera u pohodu na plasman u plej-of, a njegova poslednja fantastična partija protiv San Antonija svrstala ga je u specijalno elitno društvo.

Medžik Džonson, Džejson Kid, Lebron Džejms i, pazite sad, Nikola Jokić, jedina su četiri igrača koji su uspeli da pre svog 23. rođendana ostvare dvocifren broj tripl-dablova u najjačoj ligi na svetu. Ozbiljna ekipa, nema šta!

A stvar još više dobija na značaju kada se zna da recimo je Jokiću da dođe do takvog učinka bilo potrebno tek dve i po sezone u NBA, dok je Lebron za tri cele prve godine ostvario samo 9 tripl-dablova.

I zato i jeste prava šteta što ga nećemo gledati na predstojećem Ol staru, što bi mu bio najlepši poklon za 23. rođendan koji je samo dan po završetku vikenda "svih zvezda", 19. februara.

Ipak, mnogo važnije stvari ima srpski centar trenutno na svojoj pameti, a to je da u preostalih 25 mečeva izbori sa Nagetsima plasman među 8 ekipa na Zapadu koje će igrati u plej-ofu, a trenutno su sedmi sa učinkom 31-26.

Što se tiče statistike, ona kaže ovako. Samo u 2018. godini "Džoker" postiže 18,5 poena, deli 8,1 asistencija i hvata 10,9 lopti po utakmici, dok mu je ukupni sezonski prosek 16,7 poena, 10,5 skokova i 5,7 asistencija. Fantastično!

BONUS VIDEO: Gest Novice Veličkovića prema obe frakcije Grobara posle pobede nad Megom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.