Gazili su ih nemilosrdo, a onda ih je trener Voriorsa dodatno ponizio: Dao je igraču da crta napade i vodi utakmicu! (VIDEO)
Stiv Ker i Andre Igudala, Foto: Printscreen/Youtube/ESPN

Nije baš sportski

Gazili su ih nemilosrdo, a onda ih je trener Voriorsa dodatno ponizio: Dao je igraču da crta napade i vodi utakmicu! (VIDEO)

Stiv Ker je u jednom trenutku meča protiv jednog od najgorih timova lige odlučio da trenerski posao prepusti Andreu Igudali

Objavljeno: 09:31h

Golden Stejt je razvalio Finiks 129:83 i naneo jedan od najtežih poraza u istoriji franšize, a uz to su "sunca" i dodatno ponižena.

I to od strane Stiva Kera, trenera šampiona, koji je u jednom trenutku odlučio da prepusti vođenje utakmice svom igraču Andreu Igudali.

Iskusni košarkaš Voriorsa je uzeo tablu za crtanje napada i potom objašnjavao i crtao saigračima na tajm-autu šta bi trebalo da urade i kako da odigraju, dok je Ker sedeo sa strane i posmatrao to.

E sad, posmatrano sportski i etički, ovo je možda i nefer potez, jer predstavlja dodatno ponižavanje daleko slabijeg protivnika, ali možda je strateg "ratnika" prepoznao u Igudali trenerski potencijal, pa je na ovaj način hteo da mu omogući malo iskustva.

BONUS VIDEO: Gest Novice Veličkovića prema obe frakcije Grobara posle pobede nad Megom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.