IMAŠ SREĆE ŠTO SI ŽIV! Jednom od najtalentovanijih srpskih košarkaša je ruka pomodrela odjednom, kad je otišao kod lekara, bilo je u poslednji čas!
Ognjen Jaramaz u dresu u20 reprezentacije, Foto: Fonet

o teškim danima

IMAŠ SREĆE ŠTO SI ŽIV! Jednom od najtalentovanijih srpskih košarkaša je ruka pomodrela odjednom, kad je otišao kod lekara, bilo je u poslednji čas!

- Osetio sam blagu malaksalost, a leva ruka mi je pomodrela. Odmah su me odvezli u obližnju kliniku na detaljne preglede. Nisam imao predstavu koliko ozbiljno to može da bude

Objavljeno:

Ognjen Jaramaz je posle sjajnih partija u letnjoj sezoni NBA lige bio na pragu potpisa sa Njujork Niksima, a onda je završio u bolnici.

Nekoliko dana je čekao na rezultate, a postojala je bojazan da bi mogao da prekine karijeru...

On je u ispovesti za "Blic" otkrio da mi je lekar rekao da ima sreće što je uopšte živ...

- Osetio sam blagu malaksalost, a leva ruka mi je pomodrela. Odmah su me odvezli u obližnju kliniku na detaljne preglede. Nisam imao predstavu koliko ozbiljno to može da bude. Rezultati su bili alarmantni, jer je ustanovljeno da imam ugrušak u levom ramenu, koji je otežavao cirkulaciju. Doktor je ušao u ordinaciju i doslovce rekao ''imaš sreće što si živ'' - rekao je Jaramaz i nastavio tešku ispovest:

- Nisam mogao da verujem šta mi se dešava i to u trenucima kada sam bio nadomak NBA lige. Saopšteno mi je da ću možda morati da završim karijeru. Dok sam se vozio kolima hitne pomoći do bolnice, nisam mogao da zaustavim suze. Iščekivanja rezultata bio je veliki stres. Na sreću, rezultati su bili dobri - rekao je Jaramaz.

BONUS VIDEO: Delije sa Novog Beograda odale počast Glogovcu

(Espreso.co.rs/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.