Ataman ima ozbiljan problem sa Srbima! Prvo je odbio rukovanje sa Žocom, a sada ga je i izvređao! (VIDEO)
Željko Obradović i Ergin Ataman, Foto: Dado Đilas, EPA/Erdem Sahin, Espreso ilustracija

e, moj ti

Ataman ima ozbiljan problem sa Srbima! Prvo je odbio rukovanje sa Žocom, a sada ga je i izvređao! (VIDEO)

Bez imalo poštovanja prema proslavljenom Srbinu

Objavljeno:

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman je u izjavi za "Hurijet" pričao u negativnom kontekstu o Željku Obradoviću, a sve povodom slučaja "šaramanje Meliha Mahmutoglua".

Podsetimo, Ataman je pre nekoliko dana odbio da se rukuje sa srpskim stručnjakom.

- Svaka profesija ima svoja nepisana pravila. Imam prijateljske odnose s Obradovićem. Nisam očekivao da će igrati sa takvom agresijom da bi došao do 100 poena u utakmici gde je razlika bila nevažna. To je nepoštovanje prema Anadolu Efesu. Ako me pozove i kaže da je napravio grešku vođen navijačima i da mu je žao, onda će sve biti u redu. Ako se to ne dogodi, neću se rukovati sa njim - rekao je Ataman i nastavio:

Ergin Ataman
Ergin Ataman foto: Saša Pavlić Koky

-To dete je kapiten Turske. Njegov otac je reagovao preko Fejsbuka. Dan kasnije, njegov menadžer me je zvao i pitao me da li želim da ga primim u Efes jer želi da ide iz Fenerbahčea. Apsolutno to nisam prihvatio. Ako postane slobodan igrač, onda možemo da razgovaramo. Ta situacija ne menja činjenicu da je on broj jedan u Evropi. Ali, pravila i zakoni moraju biti jednaki za sve. Kada sam ja to uradio dok sam bio u Galatasaraju papreno sam platio zbog toga. Novine su me linčovale zbog toga. On je snimljen na TV-u, ali je javnost ovde to drugačije prihvatila nego u mom slučaju. Da li je to problem u Turskoj samo kada to Ataman uradi? Naravno, naša vrata su uvek otvorena za goste, ali i naše gostoprimstvo ima limite - rekao je Ataman.

Mahmutoglu je imao odgovor na ovo:

- Srećan sam i ponosan da izgovorim rečenicu i rado ću je ponoviti. Ja sam kapiten Fenerbahčea. Dokle god me moj tim želi, čast mi je da nosim dres. Rado ću to uraditi. Verujem da će najbolji odgovor osobi i provokativnim rečima biti novi trofeji koji će biti podignuti u mojim rukama, uz pomoć saigrača i trenera. Gospodin Ataman će lako moći da vidi gde želim da budem i gde ću biti srećan - rekao je kapiten Fenera.

BONUS VIDEO: Delije sa Novog Beograda odale počast Glogovcu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.