GOTOVO! Vratio se Svetislav Pešić: Ekipa bez odbrane ne može da bude šampionska! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

OZVANIČENO

GOTOVO! Vratio se Svetislav Pešić: Ekipa bez odbrane ne može da bude šampionska! (FOTO)

Pokušaće da vrati posrnulog giganta tamo gde mu je mesto

Objavljeno: 14:44h

Svetislav Pešić je novi trener Barselone!

On je preuzeo kormilo posrnulog katalonskog velikana do kraja sezone i imaće zadatak da klub postavi na stabilne noge i pokrene novi talas rekonstrukcije i tranzicije.

Povodom ozvaničenja saradnje Barselona je organizovala konferenciju za novinare, na kojoj se obratio i legendarni stručnjak.

- Mnogo sam srećan što sam ponovo ovde, u tako velikom klubu. Odluku o povratku doneo sam jako brzo, posle intenzivnih pregovora u poslednja dva dana i nekoliko razgovora koje smo obavili. Moj zadatak je da pomognem klubu, da unapredim tim i mom prijatelju Naču Rodrigezu. Doneo sam odluku o dinamici treninga, nećemo raditi dva puta dnevno - rekao je popularni Kari.

On je bio na skijanju u Austriji kada je poziv stigao, ali nije dugo razmišljao da li da prekine odmor.

- Pozvali su me i objasnili svoje namere, a kada sam čuo zaboravio sam da skijam, ha-ha-ha. Hajde da vidimo šta ćemo da napravimo do kraja sezone, ali treba da znate da sam spreman za izazov. Moramo da nađemo način da se ujedinimo, ne samo da bismo pobeđivali, nego da bismo se borili. Ne mogu sve da promenim, ali ekipa bez odbrane ne može da bude šampionska - dodao je Pešić.

BONUS VIDEO: Podrška pobunjenih Grobara grupi Vandal Bojs

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.